Сторінка 2. Лікарі отоларингологи в Харкові (Київський район)
2 відгука
Тетяна
Чудовий лікар, дуже грамотний і тямущий фахівець. Замість кілометрового списку ліків на космічну суму, призначила тільки декілька препаратів, пояснивши який як приймати і навіщо потрібен кожен з них. Також прояснила як проводити вправи для покращення дренажу Євстахієвих труб. Рекомендую тим, хто не хоче забезпечувати безбідне існування фармацевтів і труїти себе хімією, без якої цілком можна прожити.
29 грудня '19 г.
Прийом пройшов добре: лікар компетентна у своїй сфері, та величезним досвідом роботи. Через її дбайливі руки пройшли тисячі пацієнтів. Чітко назвала діагноз, пояснила чим і як лікувати, для чого які ліки . Це дуже сподобалося. Тому що більшість лікарів свої призначення не коментують. Уважна і не навантажує цілою купою ліків! Всі призначення суто по діагнозу, через день помітила поліпшення стану! Дуже задоволена! Буду звертатися в подальшому!
30 грудня '19 г.
Консультативна допомога, лікування широкого спектру ЛОР захворювань, малоінвазивні операції.
Займається лікуванням захворювань, травм ЛОР-органів, використовує медикаментозну терапію, ЛОР-маніпуляції: промивання, продування, катетеризація, санація, кріоорошеніе та інші.
Займається лікуванням, профілактикою захворювань вуха, горла, носа, гострі і хронічні, видаляє новоутворення і виконує широкий спектр ЛОР-маніпуляцій.
Погребняк Елена Ивановна
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт