Сторінка 4. Лікарі у Миколаєві (Заводський район)
Знайдено 34 лікаря
4 відгука
Иван
Були на прийомі у Олексія Михайловича. Відмінні фахівці, ввічливі і уважні професіонали! Уважний до найменших дрібничок, все детально оглянув та розповів. Дитина теж задоволена. Все дуже сподобалося, залишаємо з ними лікувати свої зубки.
Серж
Хороша консультація. Докладно все описав, розповів про проблему, конструктивно все пояснив, приділив максимум уваги як мені, так і моїй дитині. Дитина також задоволена роботою лікаря. В цілому, я задоволена. Неодмінно прийдемо на ще!
Наталья
Кто бы знал, что гомеопатия может оказаться очень эффективным способом лечения! И все благодаря Татьяне Андреевне.
Анастасия
У Здарской нашла полное понимание по поводу щадящей терапии. Прекрасный специалист, всегда дельные рекомендации дает и успешное лечение обеспечено.
23 червеня '16 г.
Стоматолог, ортодонт
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів у дорослих і дітей. Виконує пломбування та видалення молочних зубів, спеціалізується на виправленні прикусу зубів. Приймає пацієнтів з карієсом, пульпітом, стоматитом, гінгівітом, зубним каменем і пародонтитом.
Гомеопат, Психіатр
Лікар Здарська Тетяна Андріївна спеціалізується в області психіатрії та гомеопатії (нетрадиційної медицини). За допомогою гомеопатії проводить діагностику, а також лікування за методикою професора Джорджа Вітулкаса. Надає послуги діагностики, в тому числі і комп'ютерної, за методикою доктора Фолля.
Лікар Тиртигін Віктор Євгенович, стоматолог-терапевт, ортопед. Займається лікуванням захворювань зубів різної складності. Здійснює чистку, відбілювання і пломбування зубів.
Ортопед-травматолог, спортивний лікар, вертебролог
Бурдиян Анатолий Николаевич