Лікарі ендокринологи у Миколаєві (Заводський район)

Надежда
Самый хороший врач гинеколог
Вероника
Кутольвас опытный врач с глубокими познаниями в своей специализации. Я была у нее однажды, она мне очень сильно помогла, потому я ее хорошо помню. Спасибо вам Ольга Александровна!
27 серпня '16 г.
Ольга Александровна очень хороший врач и специалист своего дела,спасибо вам большое за хорошие отношения и правильное лечение.
05 грудня '16 г.
Яна
Попала на прием к Ольге Александровне. Никаких вопросов – хорошее отношение, быстро вникла в мои проблемы, доступно все объяснила, как лучше поступить, какие препараты наиболее эффективны.
05 вересня '16 г.
Ендокринолог
Інна Вікторівна — кваліфікований лікар-ендокринолог з багаторічним досвідом роботи, яка спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань ендокринної системи. Її медичні інтереси охоплюють терапію цукрового діабету першого та другого типу, захворювань щитоподібної залози, таких як гіпотиреоз, гіпертиреоз, вузловий зоб, аутоімунний тиреоїдит, а також патологій надниркових залоз, гіпофізу та порушень обміну речовин
Гінеколог-ендокринолог, гінеколог, ендокринолог
Лікар Кутольвас Ольга Олександрівна, гінеколог, ендокринолог. Займається веденням вагітних. Проводить профілактику і лікування гормональних збоїв, гінекологічних захворювань, а також захворювань, що передаються статевим шляхом.