Сторінка 4 Виклик сімейного лікаря додому в Києві
Знайдено 44 лікаря
Сімейний лікар
Лікар спеціалізується на лікуванні загальних захворювань, з включенням ГРВІ, ГРЗ та грипу. Проводить лікування порушень серцево-судинної системи, ендокринної, нервової, сечовидільної системи, а також органів шлунково-кишкового тракту. Призначає лабораторні та інструментальні дослідження. Оперує сучасними методиками терапії.
Лікар загальної практики, сімейний лікар
Доктор веде консультативний прийом дітей з народження і дорослих пацієнтів, складає індивідуальні графіки вакцинації, здійснює розшифровку результатів лабораторних та інструментальних досліджень. Спеціалізується на лікуванні дитячих інфекційних захворювань, гострих респіраторних вірусних інфекцій, гельмінтозів, контактних і алергічних дерматитів.
Терапевт, Семейный врач
Ірина Володимирівна надає консультаційно-діагностичні послуги терапевта і сімейного лікаря, проводить лікувально-профілактичні процедури гострих респіраторних вірусних інфекцій, грипу, захворювань верхніх і нижніх дихальних шляхів і шлунково-кишкового тракту, займається медоглядом і видачею лікарняних листів.
Сімейний лікар
Дорошко Роман Михайлович
Київ
с. Коцюбинське, вул. Доківська, 14/1
Терапевт, сімейний лікар
Король Татьяна Анатольевна
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії захворювань терапевтичного профілю. Виїжджає додому до пацієнтів. Проводить профілактичні медогляди. Лікує ГРВІ, пневмонію, обструктивний бронхіт, бронхіальну астму, гастрит, виразкову хворобу шлунку, гіпертонічну хворобу, цистит та інші хвороби.
Київ
м. Вишневе, вул. Київська, 37
Педіатр, Загальна практика-сімейна медицина
Казак Антонина Михайловна
Фахівець загальної практики, що орієнтується на всебічному підході до пацієнтів різного віку. Проводить профілактичні огляди як дітей (від 0 до 18 років), так і дорослих. Її практика включає підбір схем діагностики та лікування відповідно до медичних протоколів.
Лікар активно консультує пацієнтів з питань правильного харчування та способу життя, надає консультації щодо догляду за здоровою і хворою дитиною, грудним вигодовуванням, введенням прикорму та сну дитини. Вона здійснює інтерпретацію аналізів.
Лікар також видає довідки та направлення.
Консультація 590/550/350 грн.
Терапевт, Сімейний лікар
Орлов Владислав Владимирович
Чому я працюю лікарем?
Мене цікавить соціальна та наукова складова захворюванності, допомога пацієнтам у подполанні хвороб та поліпшенні якості життя.
Гастроентеролог, сімейний лікар
Надольская Юлия Владимировна
Сімейний лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань органів дихання, серцево-судинної системи, хвороб органів шлунково-кишкового тракту, патологій сечовивідної системи, неврологічних хвороб, алергічних реакцій. Приймає дітей від 1 року, як сімейний лікар.
Сімейний лікар, кардіолог
Денисенко Виктория Васильевна
Лікар займається виявленням та терапією захворювань органів дихальної, серцево-судинної і травної систем. Здійснює прийом дорослих і дітей. Виконує добове моніторування артеріального тиску та електрокардіографію. Лікує ангіну, бронхіт, грип, риніт, гіпертонічну хворобу, ішемічну хворобу серця та серцеву недостатність.
Сімейний лікар, дієтолог
Оратовская Ирина Анатольевна
Допомагаю досягати гармонії між здоров’ям і харчуванням. Розробляю індивідуальні плани харчування, враховуючи Ваші потреби, звички та стан здоров’я. Я пропоную індивідуальний підхід, який допоможе покращити ваше здоров’я, фізичну форму та загальне самопочуття науково обґрунтованими методами.
Допомагаю зберегти здоров'я Вашої родини на засадах доказової медицини. Профілактика, діагностика та лікування захворювань — мій головний пріоритет. Завжди готова вислухати, проконсультувати та знайти найкраще рішення для покращення Вашого самопочуття.
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта
Консультація 750/850 грн.