Сторінка 5 Виклик сімейного лікаря додому в Києві
Сімейний лікар, кардіолог
Денисенко Виктория Васильевна
Лікар займається виявленням та терапією захворювань органів дихальної, серцево-судинної і травної систем. Здійснює прийом дорослих і дітей. Виконує добове моніторування артеріального тиску та електрокардіографію. Лікує ангіну, бронхіт, грип, риніт, гіпертонічну хворобу, ішемічну хворобу серця та серцеву недостатність.
Сімейний лікар, дієтолог
Оратовская Ирина Анатольевна
Допомагаю досягати гармонії між здоров’ям і харчуванням. Розробляю індивідуальні плани харчування, враховуючи Ваші потреби, звички та стан здоров’я. Я пропоную індивідуальний підхід, який допоможе покращити ваше здоров’я, фізичну форму та загальне самопочуття науково обґрунтованими методами.
Допомагаю зберегти здоров'я Вашої родини на засадах доказової медицини. Профілактика, діагностика та лікування захворювань — мій головний пріоритет. Завжди готова вислухати, проконсультувати та знайти найкраще рішення для покращення Вашого самопочуття.
Консультація 750/850 грн.
Лікар загальної практики, кардіолог
Смаровоз Ярослав Игоревич
Регулярно відвідує та бере участь у роботі профільних конференцій, наукових конгресах
Щоденно читає статті за власним фахом, віддає перевагу першоджерелам
Приймає участь у вебінарах, консиліумах
Вільне володіння англійською мовою, веде прийом англомовних пацієнтів
Консультація 750/900 грн.
Корост Ярослава Владимировна
Досвідчений лікар з великим досвідом роботи. Ввічлива та уважна. Професійний підхід до кожного пацієнта.
Алимова Александра Юрьевна