Сторінка 46 Виклик лікаря додому в Києві
Ендокринолог, лікар УЗД
Островская Лилия Николаевна
Чому я працюю лікарем? Лікар — одна з найважливіших професій. Мені дуже подобається, що я відіграю важливу роль у збереженні та покращенні здоров'я людей, і цей вклад є значним і цінним для суспільства.
Терапевт, УЗД-фахівець
Мирошниченко Юлия Витальевна
Юлія Віталіївна - лікар-терапевт, УЗД-фахівець. Проводить комплексне обстеження та лікування хвороб терапевтичного профілю, враховуючи індивідуальні особливості кожного пацієнта.
Консультація 1300/онлайн 1100
Ендокринолог, терапевт
Германович Анна Михайловна
Лікар проводить діагностику та лікування хвороб щитоподібної залози, цукрового діабету, метаболічного синдрому, патологій нарнирникових залоз, гіпоталамо-гіпофізарної системи.
Київ
Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу)
м.Харківська327м.Бориспільська214
Федоренко Ольга Ивановна
Лікар-терапевт займається профілактикою, діагностикою та лікуванням широкого кола захворювань: дихальної, серцево-судинної, травної, сечовидільної систем, а також цукрового діабету. Проводить вакцинацію та комплексне медичне обстеження для дорослих.
Консультація від 600
Хірург
Яценко Роман Петрович
Кардіолог, лікар екстреної медицини, остеопат, лікар народної та нетрадиційної медицини
Лікар спеціалізується на медицині невідкладних станів, кардіології (діагностика та лікування захворювань: ішемічна хвороба серця, стенокардія, у тому числі постінфарктна, гіпертонічна хвороба, аритмії серця, хронічна серцева недостатність, міокардити), проводить електрокардіографію (ЕКГ). Проводить: краніо-сакральна терапія (КСТ), біопунктура, АГТП, внутрішньовенна інфузія.
Консультація 850/900 грн.
Хірург
Кириченко Илья Павлович
Лікар здійснює прийом пацієнтів із захворюваннями, які вимагають хірургічного втручання. Успішно лікує врослий ніготь, фурункульоз. Проводить видалення атером. Виїжджає додому до пацієнтів. В роботі використовує сучасні методики.
Терапевт, натуропат, вісцеральний терапевт, хіропрактик, паразитолог, психолог, рефлекотерапевт, спеціаліст з лікувального голодування, методок детоксикації організму, масажист
Левченко Наталья Ивановна
Лікар здійснює прийом пацієнтів з різними захворюваннями внутрішніх органів та систем. Спеціалізується на психологічній підтримці за програми детоксикації. Консультує з питань лікувального голодування, проведення протипаразитарних програм. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Четверикова Юлия Александровна
Лікар спеціалізується на терапії. Проводить огляд, підбір схем лікування, ведення пацієнтів з питань кардіології, гастроентерології, захворювань дихальних шляхів,
огляд перед вакцинацією; інтерпретацію результатів лабораторних аналізів. Юлія Олександрівна також проводить зняття електрокардіограм, їх розшифрування.
Павленко Роман Александрович
Чому я працюю лікарем? Хороший зір - важлива складова якісного життя, і мені приємно допомагати людям зберігати його та відновлювати. Знання мов: англійська - середній рівень, іспанська - середній рівень
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-13