Мотріченко Дар’я Романівна

Викликати додому

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2022 р. - закінчила Полтавський державний медичний університет за спеціальністю медицина, кваліфікація лікар.
  • 2024 р. - закінчила інтернатуру на базі Полтавського державного медичного університету, лікар-спеціаліст за спеціальністю «Внутрішні хвороби».
  • 2025 р. - закінчила курси спеціалізації з «Гастроентерології» на базі Української військово-медичної академії, отримала сертифікат лікаря -спеціаліста за спеціальністю «Гастроентерологія».

Лікар-гастроентеролог надає послуги

• Консультація, діагностика та лікування захворювань органів шлунково-кишкового тракту. Індивідуальний та комплексний підхід до кожного хворого з метою призначення додаткових методів обстеження та лікування, подальше спостереження пацієнтів.
  • Роз'яснення лікаря онлайн (первинне/вторинне).
  • Виїзна консультація вдома - лікаря (вузького спеціаліста) в робочий час - м.Київ та за межами м. Києва (30 км від центру Києва).
Схожі спеціалісти:
Лікар-гастроентеролог, терапевт, сімейний лікар