Сторінка 18 Виклик лікаря додому в Києві
Знайдено 482 лікаря
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, гінеколог, мамолог
Диденко Марина Владимировна
Чому я працюю лікарем? Я — лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання — зберегти і підтримати здоров'я жінки. Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе і дбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Шведова Светлана Олеговна
Світлана Олегівна – лікар-дерматовенеролог з багаторічним досвідом роботи. Володіє сучасними методами діагностики та лікування шкірних захворювань та захворювань, що передаються статевим шляхом. Завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта, проводить онлайн-консультації та виїзні консультації.
Сімейний лікар
Пустовая Ирина Викторовна
Бровари
вул. Сергія Москаленка, 41
Бровари
вул. Симона Петлюри, 21 В (сек. Б)
Проктолог, хірург
Глухань Галина Владимировна
Шидловский Иван Николаевич
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці неврологічних захворювань. Приймає пацієнтів з болем у спині та кінцівках, головним болем, мігренню. Лікує психосоматичні розлади, безсоння, тривожність, нервозність, панічні атаки та вегето-судинну дистонію.
Психіатр, психотерапевт
Ткачук Валентина Анатольевна
Спеціаліст проводить психофармакотерапію (за потреби) психічних, граничних, нервових розладів, психоемоційних розладів органічного походження (наслідок ЧМТ, інсультів). Здійснює психологічну консультацію, психодинамічну психотерапію, сімейну консультацію. Також займається психофармакотерапією психічних розладів (емоційних, когнітивних) у людей похилого віку. Прийом з 16 років
Консультація 1 год - 2650грн; 45хв- 2350 грн; 30 хв- 2050 грн.
Психіатр, психотерапевт
Зинина Лариса Анатольевна
Лікар займається діагностикою та лікуванням депресії, тривожних розладів, панічних атак, розладів харчової поведінки, ДКР, розладів адаптації, невротичних станів.
Консультація 2046 грн.
Психіатр, сексопатолог, психотерапевт
Ткачев Михаил Александрович
Лікар-психіатр, сексопатолог, психотерапевт, дитячий психіатр із понад 12-річним досвідом. Працює з депресією, тривогою, ОКР, БАР, розладами особистості й харчової поведінки, РДУГ та РАС у дітей і дорослих, а також із сексуальними дисфункціями (порушення бажання/збудження, еректильні розлади, передчасна еякуляція/аноргазмія, диспареунія/вагінізм). Індивідуально підбирає фармакотерапію та проводить психотерапію (транзактний аналіз, позитивна психотерапія, АСТ, еріксонівський гіпноз, КПТ, ДПТ, юнгіанське консультування, МАК). Діагностика РДУГ: MOXO d-CPT і DIVA 5.0.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-05-19
Консультація 2000 грн.
Кардіолог, терапевт
Башинская Богдана Сергеевна
Кардіолог, терапевт спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань серцево-судинної системи – гіпертонії, ішемічної хвороби серця, аритмій та серцевої недостатності. Проводить консультативні прийоми, добовий моніторинг ЕКГ (Холтер) та артеріального тиску. Член Асоціації лікарів-інтерністів України регулярно підвищує кваліфікацію з сучасних методів діагностики.
Педіатр
Владимирец Елена Сергеевна
Владимирець Олена Сергіївна лікар-педіатр другої категорії, проводить прийом дітей з народження. Займається діагностикою та лікуванням: захворювання органів дихання: трахеїт, бронхіт, пневмонія. Захворювання ЛОР-органів: отит, фарингіт, синусит, ларингіт. Дитячих інфекційних захворювань: вітряна віспа, скарлатина, коклюш, Коксакі. Захворювань шкіри: дерматити, стрептодермія, герпетичні та грибкові захворювання шкіри.