Сторінка 17 Виклик лікаря додому в Києві
Сімейний лікар
Доктор Одинець Ольга Василівна - сімейний лікар. Досвід роботи 8 років. Лікар загальної практики надає кваліфіковану допомогу пацієнтам будь-якого віку. Проводить профілактичні огляди. Здійснює консультації, приймає за попереднім записом. Лікує вірусні, інфекційні та простудні захворювання.
Сімейний лікар
Сімейна лікарка. Стаж роботи 18 років. Надаю медичні послуги з діагностики та лікування захворювань дихальної та серцево-судинної систем, шлунково-кишкового тракту, проводжу вакцинацію та профілактичні огляди з питань здоров'я дітей та дорослих. У своїй практиці керуюсь принципами доказової медицини
Консультація 760, онлайн - 610
Хірург
Олександр Іванович спеціалізується в області загальної хірургії. Доктор виконує зняття швів, внутрішньосуглобове введення ліків, блокади, трудову експертизу, ведення післяопераційних хворих і ін. Лікує артрити, артрози, бурсити, епікондиліт, травми, бешихове запалення.
Кардіолог, терапевт
Башинская Богдана Сергеевна
Кардіолог, терапевт спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань серцево-судинної системи – гіпертонії, ішемічної хвороби серця, аритмій та серцевої недостатності. Проводить консультативні прийоми, добовий моніторинг ЕКГ (Холтер) та артеріального тиску. Член Асоціації лікарів-інтерністів України регулярно підвищує кваліфікацію з сучасних методів діагностики.
Педіатр
Владимирец Елена Сергеевна
Владимирець Олена Сергіївна лікар-педіатр другої категорії, проводить прийом дітей з народження. Займається діагностикою та лікуванням: захворювання органів дихання: трахеїт, бронхіт, пневмонія. Захворювання ЛОР-органів: отит, фарингіт, синусит, ларингіт. Дитячих інфекційних захворювань: вітряна віспа, скарлатина, коклюш, Коксакі. Захворювань шкіри: дерматити, стрептодермія, герпетичні та грибкові захворювання шкіри.
Кардіолог, УЗД-фахівець
Сысуев Александр Игоревич
Чому я працюю лікарем?
Скільки себе пам'ятаю, завжди мріяв стати лікарем. Мені хотілось приносити користь людям, робити щось важливе та значуще для суспільства. А професія лікаря дозволяє людині повністю реалізувати свою турботу про ближнього. Дарувати людям здоров'я - вельми почесно. Я готовий з великою
самовіддачею допомогти людям справлятися з їх хворобами, недугами, рятувати їх життя. Готовий проявляти чуйність щодо людей, вдосконалюватись на шляху, який я вибрав.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, гінеколог, мамолог
Диденко Марина Владимировна
Чому я працюю лікарем? Я — лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання — зберегти і підтримати здоров'я жінки. Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе і дбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
Київ
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Дитячий гастроентеролог, лікар УЗД
Евграфова Наталья Борисовна
Відповідальний, уважний лікар вищої категорії. Може знайти підхід до кожного пацієнта.Гарний діагност та клініцист. Працює в галузі гастроентерології 34 роки.
Постійно вдосконалює свої професійні навички. Має наукові статті та методички.Щіра з пацієнтами то колегами. 20 років працює в клініці наш Доктор
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Шведова Светлана Олеговна
Світлана Олегівна – лікар-дерматовенеролог з багаторічним досвідом роботи. Володіє сучасними методами діагностики та лікування шкірних захворювань та захворювань, що передаються статевим шляхом. Завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта, проводить онлайн-консультації та виїзні консультації.
Пустовая Ирина Викторовна
Бровари
вул. Сергія Москаленка, 41
Бровари
вул. Симона Петлюри, 21 В (сек. Б)