Сторінка 65 Дитячі лікарі в Києві

Консультація 1329/1039 грн.
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський
Педіатр
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-25
Лікарка ультразвукової діагностики, дитячий анестезіолог
Анестезіологія – вища категорія, УЗД – б/к
Сімейний лікар, УЗД-спеціаліст
Скворцова Марія Анатоліївна - сімейний лікар першої категорії, лікар ультразвукової діагностики. Надає кваліфіковану лікувально-діагностичну допомогу в усіх випадках захворювань (захворювання шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, захворювання органів дихання, всi невідкладні стани). Визначає і застосовує об'єктивні методи обстеження.
Стоматолог, пародонтолог
Лікар-стоматолог вищої кваліфікаційної категорії, доктор медичних наук, професор кафедри стоматології
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-25
Київ пр-т Берестейський, 67 В (проспект Перемоги, 67 В) м. Нивким.Святошинм. Берестейська
Ендокринолог
Чому я працюю лікарем? Лікар — одна з найважливіших професій. Мені дуже подобається, що я відіграю важливу роль у збереженні та покращенні здоров'я людей, і цей вклад є значним і цінним для суспільства.
Педіатр,гастроентеролог
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта
Записатися на прийомЗа місяць записано 2 пацієнта
Лікар ультразвукової діагностики
Дитячий стоматолог
Лікар Азарий Мирослава Євгенівна - дитячий стоматолог, досвід роботи 2 роки. Спеціалізується на захворюваннях ротової порожнини в молодшому віці. Розробляє ефективні схеми терапії. Володіє навичками психолога, що дозволяє їй вільно проводити терапію у дітей без страху. Спеціалізується на художньої реставрації, проводить профілактичну чистку.