Сторінка 2 Дитячі психологи в Харкові

Невролог дитячий
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-08-05
Корекційний педагог
Доктор надає послуги корекційного педагога. Працює з дітьми, у яких є психічні та фізичні відхилення. Займається складанням індивідуальної програми розвитку з урахуванням вікових, індивідуальних і психологічних особливостей дитини.
Харків вул. Полтавський шлях, 123 (2 поверх, офіс 11) м.Холодна гора102
Психолог, Телесно-орієнтований терапевт
Психолог, тілесно-орієнтована психотерапевт, фахівець по роботі з кризовими станами і шокової травмою. Надає допомогу при стресі, панічних атаках, складнощі у взаєминах, в кризові періоди життя. Також працює з наслідками шокових травм (насильство, жорстокість, операції, хвороби, ДТП, втрата близьких і т.д)
Психолог
Психолог надає підтримку дітям і дорослим.Головне бажання психолога, повернути віру в себе та свої можливості. Індивідуальний підхід та повага до кожної особи- головний пріоритет. Багаторічний досвід та здобуті знання дозволили зробити висновок: «Як думаємо, так і живимо!».Приймає дітей від 5 років. Вартість повторної консультації - 950 грн.
Харків вул. Дмитра Антоненко, 49, корпус 2 м.Ботанічний сад
Психіатр, психоаналітично орієнтований психолог, психіатр дитячий
Лікар-психіатр, психоаналітично орієнтований психолог. Працює з розладами, в структурі яких є: тривога, панічні напади, депресивна, психотична, посттравматична, обсесивно-компульсивна симптоматика, емоційне виснаження. Проводить індивідуальні консультації дорослим та підліткам з 16 років. Надає допомогу у вирішенні проблем як усередині вас, так і пов'язаних безпосередньо із зовнішніми обставинами.
Консультація 2000/1600 грн.
Психолог
Спеціалізується в області психології. Працює з дітьми, у яких є відхилення в фізіологічному і психічному розвитку. Займається складанням індивідуальних програм для дітей з небажаною поведінкою і порушеннями мови. Надає консультативно-методичну допомогу батькам.
Харків вул. Полтавський шлях, 123 (2 поверх, офіс 11) м.Холодна гора102
Психолог
Я – психолог, який готовий дбайливо, разом з Вами, шукати відповіді на хвилюючі питання. Ви можете жити нормально, але відчувати -щось не так- не дихаєте повними грудьми, робите те з чим не згодні, не розумієте свого місця у житті. Це не вирок! І я знаю як із цим працювати. В психотерапії Ви розкриєте приховані болі, тривоги, страхи, отримаєте досвід ефективної взаємодії із ними. В результаті – навчитеся розуміти свої реальні потреби, проживати важкі почуття, знаходити альтернативні способи поведінки у звичних ситуаціях. У час подорожі в себе – я буду поряд з Вами, підсвічуватиму в темряві та підтримувати.
Андрей
17 липня '25р.
Ольга, спасибо большое!! Мои беспокойства рассеялись уже после первого сеанса с вами. А после следующих двух понял, что не все так плохо и есть надежда. Я потрясён открытиями, которые вы мне помагаете делать. Ставлю вам 1000 звёздочек. Спасибо!
Психолог
Я – психолог, який працює з дітьми та дорослими, пропонуючи три основні підходи – Консультації: короткотривалі сесії (кілька зустрічей) для вирішення чітко визначених проблем. Довготривала терапія: систематичні заняття протягом тривалого періоду для глибокого опрацювання ваших потреб. Розвиваючі заняття для дітей: спрямовані на розвиток пізнавальних і комунікативних здібностей, формування емоційного інтелекту, стабілізацію емоційного стану, оцінку психологічного та фізичного розвитку, а також підготовку до школи.