Задорожко Маргарита Анатоліївна
Психіатр
Консультація від 1500 (онлайн)
Пані психіатр, консультантка у техніках КПК, членкиня УАКПТ.
У своїй роботі поєдную емпатійне слухання, доказові методи лікування, повагу до ваших цінностей і ритму. Моя мета — допомогти знайти власний шлях і спиратися на внутрішні ресурси. Я працюю з повагою до унікальності кожної людини, її темпу, болю, радості та мрій. Бо вірю, навіть невеликі зміни в одній людині можуть стати початком великих змін у світі.
Відгуки моїх клієнтів підтверджують: одужання можливе, зміни реальні, а шлях до себе — доступний! І я тут, щоб пройти його поруч з вами, підтримати та допомогти.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
- Консультація психіатра
- Лікування тривожності і нервозності
- Лікування панічних атак
- Лікування фобій
- Лікування безсоння
- 2017 - 2023 рр. - Чорноморський національний університет імені Петра Могили. Медичний інститут.
- 2023 - 2025 рр. - Національний університет охорони здоров'я України імені П.Л. Шупика. Лікар-спеціаліст за спеціальністю "Психіатрія".
Курси підвищення кваліфікації
- "Психотерапія" на кафедрі медичної психології, психосоматичної медицини та психотерапії Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.
Участь в асоціаціях
- УАКПТ.
Лікар-психіатр надає послуги
- Психіатричне обстеження пацієнта (структуроване інтерв'ю,психіатричний статус, клініко-психопатологічне дослідження)
- Збір анамнезу (біографічного, соматичного, психіатричного,сімейного, соціального)
- Медикаментозна терапія: підбір психотропних препаратів (антидепресанти, антипсихотики, нормотиміки, анксіолітики, снодійні), корекція дозування, моніторинг побічних ефектів, відміна/заміна препаратів
Лікар-психіатр займається лікуванням захворювань
Тривожні розлади
- генералізована тривога (постійне «прожовування» думок, неспокій)
- соціальна тривога (страх виступів, сором’язливість, уникання людей)
- панічні атаки
- страхи й фобії
Депресивні стани
- втрата мотивації, апатія
- негативні автоматичні думки («я нікчемна/й ні на що не здатна»)
- труднощі зі сном, відсутність радості
Обсесивно-компульсивні прояви (ОКР-спектр, легкі форми)
- нав’язливі думки, сумніви
- ритуали перевірки чи уникання
- прагнення контролю
Стрес і кризи
- труднощі адаптації після переїзду, змін у житті
- підвищена дратівливість, емоційна нестабільність
- прокрастинація, вигорання
Міжособистісні та самооцінкові питання
- невпевненість у собі
- проблеми з кордонами
- надмірна самокритика
- труднощі у стосунках (робочих, сімейних)
Схожі спеціалісти:

Нарколог, Психотерапевт, Психолог, Сексолог