Задорожко Маргарита Анатоліївна

Психіатр
Консультація від 1500 (онлайн)
Пані психіатр, консультантка у техніках КПК, членкиня УАКПТ. У своїй роботі поєдную емпатійне слухання, доказові методи лікування, повагу до ваших цінностей і ритму. Моя мета — допомогти знайти власний шлях і спиратися на внутрішні ресурси. Я працюю з повагою до унікальності кожної людини, її темпу, болю, радості та мрій. Бо вірю, навіть невеликі зміни в одній людині можуть стати початком великих змін у світі. Відгуки моїх клієнтів підтверджують: одужання можливе, зміни реальні, а шлях до себе — доступний! І я тут, щоб пройти його поруч з вами, підтримати та допомогти.

або звертайтеся за телефоном:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2017 - 2023 рр. - Чорноморський національний університет імені Петра Могили. Медичний інститут.
  • 2023 - 2025 рр. - Національний університет охорони здоров'я України імені П.Л. Шупика. Лікар-спеціаліст за спеціальністю "Психіатрія".

Курси підвищення кваліфікації

• "Психотерапія" на кафедрі медичної психології, психосоматичної медицини та психотерапії Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Участь в асоціаціях

• УАКПТ.

Лікар-психіатр надає послуги

• Психіатричне обстеження пацієнта (структуроване інтерв'ю,психіатричний статус, клініко-психопатологічне дослідження)
  • Збір анамнезу (біографічного, соматичного, психіатричного,сімейного, соціального)
  • Медикаментозна терапія: підбір психотропних препаратів (антидепресанти, антипсихотики, нормотиміки, анксіолітики, снодійні), корекція дозування, моніторинг побічних ефектів, відміна/заміна препаратів

Лікар-психіатр займається лікуванням захворювань

Тривожні розлади

• генералізована тривога (постійне «прожовування» думок, неспокій)
  • соціальна тривога (страх виступів, сором’язливість, уникання людей)
  • панічні атаки
  • страхи й фобії

Депресивні стани

• втрата мотивації, апатія
  • негативні автоматичні думки («я нікчемна/й ні на що не здатна»)
  • труднощі зі сном, відсутність радості

Обсесивно-компульсивні прояви (ОКР-спектр, легкі форми)

• нав’язливі думки, сумніви
  • ритуали перевірки чи уникання
  • прагнення контролю

Стрес і кризи

• труднощі адаптації після переїзду, змін у житті
  • підвищена дратівливість, емоційна нестабільність
  • прокрастинація, вигорання

Міжособистісні та самооцінкові питання

• невпевненість у собі
  • проблеми з кордонами
  • надмірна самокритика
  • труднощі у стосунках (робочих, сімейних)
Схожі спеціалісти:
Психіатр, Психолог, Сексопатолог