Вдовиченко Олег Костянтинович
Кінезітерапевт
Доктор Вдовиченко Олег Костянтинович надає пацієнтам послуги кінезітерапевта. Приймає пацієнтів з функціональними порушеннями, травмами. Чітко курирує пацієнтів під час занять на тренажерах, гімнастикою, процедур гідрокінезіотерапії. Надає послуги масажиста, лікує сколіоз, допомагає відновитися після операції, допомагає відновлення пацієнтам після ішемічного і геморагічного інсультів.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Анатолий
30 червеня '18р.
Доброго времени суток, хотелось бы поблагодарить Вдовиченко Олега Константиновича за оказанную помощь в восстановлении после моей трудоспособности после несчастного случая. О враче могу сказать только хорошие слова, человек знает свое дело и помогает и делом и словами. Большое вам человеческое спасибо.
Алексей
29 червеня '18р.
Вожу своего отца на процедуры к Олегу Константиновичу. Восстановление после ишемического инсульта это процесс долгий и кропотливый, но могу сказать что этот человек знает свое дело и находится на своем месте, оказывает просто неоценимую помощь моему отцу. Спасибо.
Наталія
30 червеня '20р.
Хочу щиро подякувати Вдовіченку Олегу Костянтиновичу за його працю,вклад,який він вніс у стан мого здоров'я,людяність,високу майстерність та професійність,глибоке знання своєї справи! Саме завдяки йому я досить швидко повернулася в норму. Видно,що Олег Костянтинович є висококласним спеціалістом в своїй галузі,а також чудовою людиною. Він не тільки,в буквальному розумінні,поставив мене на ноги,але і навчив як працювати над собою. Дуже дякую і поважаю його не тільки як пацієнт,але як і лікар.
- 2001 р. — Київське медичне училище №3, спеціальність «Сестринська справа»;
- 2007 р. — Відкритий Міжнародний університет розвитку людини «Україна», за спеціальністю «Фізична реабілітація».
Курси підвищення кваліфікації
- 1999 р. — курси масажу;
- 2013 р.- курс підвищення кваліфікації за напрямком "Спортивний масаж", Центр розвитку салонного бізнесу "Партнер плюс".
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Харьковская
Черниговская
Шулявская
Схожі спеціалісти:

Лікар спортивної медицини, лікар фізичної та реабілітаційної медицини

Кінезіолог, юмейхо-терапевт, остеопат, мануальний терапевт

Реабілітолог, кінезітерапевт, масажист