Ваколюк Єкатерина Олександрівна

Ендокринолог
Лікар вищої категорії
Спеціаліст в областях ендокринології. На протязі 17 років успішно проводиться діагностика та лікування захворювань щитовидних і паращитовидних паращитовидних паращитовидних паращитовидних паращитовидних паращитовидних араитовидних. Особое увагу виділяє ендокринним захворюванням дитячого та підросткового віку.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініках:
Київ вул. Шовковична, 34в р.Печерський
Київ м. Ірпінь, вул. Соборна, 128/1

Евгения
19 липня '18р.
После стресса начала сильно худеть, хотя питания я никак не меняла, меня это встревожило и я обратилась в поликлинику где у меня диагностировали проблемы с щитовидкой. После чего я обратилась в центр Здоровья Столицы где меня приняла Екатерина Александровна. Всем лечением у нее я довольна, очень хороший и опытный врач. Спасибо!
Александра
19 липня '18р.
Страдаю сахарным диабетом 2-го типа и наблюдаюсь у Екатерина Александровна. О враче могу сказать только хорошее, все назначения, советы в питании и образе жизни очень помогают. Рада что встретила такого хорошего врача, спасибо Вам!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

Національний медичний університет ім. О. О. Богомольця, Київ (2001) Інтернатура (2002)

Курси для підвищення кваліфікації

• Курси підвищення кваліфікації (2003, 2007, 2010)
  • Курси підвищення кваліфікації з дитячої ендокринології (2015, 2016)

Лікар-ендокринолог займається лікуванням захворювань

• Гіпертиреоз
  • Ожиріння
  • Цукровий діабет
  • Тиреотоксикоз
  • Тіреоїдит
  • Нецукровий діабет

Лікар-ендокринолог надає послуги

• Діагностика та лікування захворювань ендокринної системи
  • Оцінка результатів УЗ-діагностики, пункційної біопсії, гормональних показників