Мішустін Андрій Андрійович

Лікар другої категорії
Лікар займається лікуванням і профілактикою захворювань ротової порожнини. Проводить професійну чистку, видаляє карієс і камені. Надає послуги з пломбування зубів, встановлює коронки. Розробляє індивідуальні схеми терапії, усуває дефекти зубного ряду.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Александр
01 січня '20р.
Побольше бы таких замечательных стоматологов как Мишустин Андрей Андреевич. На консультацию попал случайно и тут на тебе, получил все зубы. Кариес лечили инвазивным способом. Конечно это длительный процесс, но оно того стоит. Впервые я доволен своими зубами. Советую к нему обращаться.
Світлана
21 червеня '20р.
Хочу порекомендувати Андрія Андрійовича. Дуже акуратний лікар і надзвичайно приємна людина. Робила у нього реставрацію зубів. Дуже задоволена. Вдячна за можливість впевнено усміхатися!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2007 р. — закінчив Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.
  • 2009 р.— закінчив інтернатуру в НМУ ім. О.О. Богомольця.

Курси підвищення кваліфікації

• 2012 р. — прослухав лекцію Мауро Фрадеані "Естетична реабілітація: комплексний ортопедичний підхід"; пройшов майстер-клас Пауло Монтеіро "Фотографія в стоматології" (Португалія).
  • 2013 р. — пройшов майстер-клас Digital Smile Design, Крістіан Кочман.
  • 2014 р. — пройшов майстер клас Пауло Монтейро Style Italiano; прослухав лекцію Леонардо Бакеріні "Концепт Мірр" та Мауро Фрадеані "Концепція Мірр".
  • 2016 р. — Bonded restorations in the anterior dentition, Паскаль Монье.
  • 2017 р. — конференція "New Skin Concept", Dr. Paulo Kano.