Мірошниченко Марина Володимирівна
Подолог
Спеціаліст Мірошниченко Марина Володимирівна — подолог. Спеціалізується на захворюваннях нігтів, усуває бородавки, мозолі і дефекти шкірних покривів на стопах. Володіє навичками правильного педикюру. Усуває тріщини і пошкодження п'ят. Розробляє профілактичні заходи щодо запобігання їх розвитку. Приймає в індивідуальному порядку.
Консультація
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
16 липня '18р.
Я мала проблем зі стіпнями. В зимку менше, а особливо влітку, коли ходиш у відкритому взутті , стає дуже соромно. Величезні тріщини покривали мої пяти і боліли. Все що я не робила- марна справа. Звернулася до Марини Володимирівни і вона без проблем вирішила моє больче питання.Дуже їй дякую!
Галина
03 липня '18р.
В мого сина бородавна на нозі була вже досить давно.Чого вже я не робила- різні настоянки прикладала, перепробувала всі народні рецепти, навіть до знахарки його возила. Все даремно. Мірошніченко Марина Володимиріана стала нашою рятівницею. Відразу зрозуміла що це і як з ним боротися. Все зробила професійно , швидко і якісно
- 2001 p. — Донецький медичний коледж, спеціальність "Лікувальна справа".
Курси підвищення кваліфікації
- 2015 p. — "Апаратний медичний педикюр і інструментальні техніки", Peclavus.
- 2015 p. — "Лікування врослих нігтів", SUDA.
- 2015 p. — "Апаратно-інструментальні техніки обробки гіперкератозу, тріщин, мозолів, потовщених микотичних нігтів, діабет стопи". Peclavus.
- 2016 p. — конференція "Біомеханіка стопи", м. Київ.
- 2017 p. — семінари по космецевтиці Baehr Duso, Peclavus, м. Київ.
- 2017 p. — "Діабетична стопа. Робота з діабетичною стопою в педикюрному кабінеті", PODOLIFE.
- 2017 р. — "Корекція форми нігтів за допомогою гачкових систем".
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Арсенальная
Вокзальная