Карцева Ірина Василівна
Лікар-отоларинголог першої кваліфікаційної категорії діагностує і лікує захворювання вух, горла і носа. Консультує, проводить комплексний огляд органів ЛОР-системи, в якості основного методу дослідження використовує риноскопию. Видаляє сірчані пробки, а також сторонні предмети з вух і носа. Приймає пацієнтів з такими скаргами, як порушення слуху, біль в горлі, відсутність нюху, травми ЛОР-органів. Крім того, лікує синусити, ларингіти, риніти та інші запалення й інфекції.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
23 березеня '17р.
Затянувшаяся простуда никак не хотела поддаваться лечению. Обратилась к Ирине Васильевне, когда появились проблемы с головными болями и насморком зелено-бурого цвета. Диагноз – гайморит. Наслушалась от знакомых о всяких проколах. Благодаря моему высококвалифицированному врачу ничего этого не понадобилась. Болезнь вылечили медикаментозно антибиотиками.
05 березеня '17р.
Немного стало побаливать ухо, и снизился слух. По этому поводу обратилась к Ирине Васильевне. Выяснилось, чтоу меня образовались серные пробки, которые не давали хорошо слышать. Они же послужили причиной воспалительного процесса. Лечение было очень толковое и последовательное.Пробки удалили, плюс хорошее лечение и все нормализовалось. Я получила качественную помощь. Спасибо!
Юлия Тищенко
12 березеня '19р.
Спасибо большое Карцевой Ирине Васильевне.У меня за зиму был 2 раза гайморит,врач мне его очень быстро пролечила назначив правильное медикаментозное лечение.
Юлия Тищенко
12 березеня '19р.
- 2003 р. — Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця за спеціальністю «Лікувальна справа»
- 2005 р. — спеціалізація "Отоларингологія".
Курси підвищення кваліфікації
- 2012 р. — ТУ «Основи організації невідкладної медичної допомоги на догоспітальному етапі при надзвичайних ситуаціях».
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная