Іванова Катерина Валеріївна
Стоматолог-ортодонт
Лікар спеціалізується на виправленні прикусу. Приймає пацієнтів з кривими зубами, утрудненим носовим диханням через вузьку верхню щелепу. Виконує установку сапфірових та керамічних брекетів, лінгвальних невидимих брекетів. Проводить лікування навіть в самих неординарних випадках, активно впроваджує передові методи зміни прикусу.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Оля В.
10 березеня '20р.
З дитинства, у мене не правильний прикус. Але вже у дорослому віці, я нарешті вирішила щось з цим робити. Звернулася до цього лікаря. Вона справжній професіонал своєї справи. Запевнила мене у позитивному результаті. Зараз виправляємо цю проблему.
Инна
01 лютого '20р.
Чудовий лікар! У мене не зовсім рівні зуби, тому я звернулася до Катерини Валеріївни. Я не дуже хотіла носити брекети, так як трохи соромлюся цього, тому вона порадила мені лінгвальні брекети, які зовсім не помітні. Дуже задоволена результатом!
- 2015 р. — Стоматологічний факультет Національний Медичний Університет імені О. О. Богомольця.
Курси підвищення кваліфікації
- 2014 р. — майстер-клас по системі прозорих кап "Easy Align".
- 2015 р. — майстер-клас "Міні-імпланти для створення скелетної опори в ортодонтії".
- 2015 р. — майстер-клас "Індивідуальні лінгвальні брекети".
- 2016 р. — навчальний курс "Самолігатурні системи брекетів".
- 2016 р. — "European Aligner Society Congres", Австрія.
- 2016 р. — учасник конгресу Світової Федерації Стоматологів. Польща.
- 2016 р. — навчальний курс "Лицьова дуга. Основи планування оклюзійної реабілітації в артикуляторі".
- 2016 р. — освітній курс "Мануальна функціональна діагностика скронево-нижньощелепного суглоба і терапія AquaSplint" Мінськ.
- 2017 р. — Майстер-клас "Секрети роботи апаратами BiHelix".
Схожі лікарі у інших районах:
Схожі лікарі біля інших станцій метро:
Академгородок
Арсенальная