Сторінка 3. Діагностичні центри Одеси у Приморському районі

Фільтр: (Знайдено 55 клінік)

Сб Нед
Сортувати
Степан
Долго думал, в какую клинику обратиться. Выбрал изначально другую, но там записи почем-то переносились. Так что я погуглил еще, попытал счастья здесь и о чудо, наконец-то все четко. Записали, обследовали, назначили лечение. Рекомендую.
Марина С.
Мені дуже сподобався лікар! Все докладно, чітко і зрозумілою мовою пояснила. У мене лише позитивний досвід спілкування з цим фахівцем. Лікування дієве, зараз почуваюся значно краще! Надалі буду до неї звертатися. Рекомендую!
21.03.2017
Я дуже задоволена. Велике дякую! Все було оперативно, у зручний час. Консультація на найвищому рівні. Лікар мені сподобався, виписала лікування ефективне лікування. Зараз значно краще! Безперечно рекомендую!
Юлія
З донькою записалися на консультацію до педіатра. Лікар супер, сподобалося і мені і моїй маленькій донечці. Рекомендую!!!!
Віолета
Залишилася дуже задоволеною після відвідин Американського медичного центру. Якісна, кваліфікована діагностика та лікування тільки зміцнюють позитивні відгуки про нього. Тепер завжди буду звертатися ли ше сюди.
Сніжана
Давно чула про Американський медичний центр на Французькому бульварі. Але нещодавно довелося самій переконатися у ефективності роботи даного закладу. Вже швидко, якісно та злагоджено. Залишилася дуже задоволеною.
Одеса б-р Французький, 2
р.Приморський
Американський Медичний Центр в Одесі (American Medical Centers) — це сучасна клініка, що надає комплексні послуги з діагностики та терапії захворювань.
Одеса вул. Генуезька, 24 Б (пов. 4, каб. 414)
р.Приморський
Медичний центр "Ноу Хау Мед" — проводять боротьбу із зайвою вагою людини і займаються нівеляції його наслідків.
Одеса вул. Канатна, 85
р.Приморський
"Клініка Войнаровських" — це спеціалізований медичний заклад, який займається стоматологічним здоров'ям. Центр почав функціонувати в 2008 році.
Одеса вул. Троїцька, 37
р.Приморський
АРТ центр комп'ютерної томографії на Троїцькій — медичний заклад, що спеціалізується на виконанні комп'ютерної та магнітно-резонансної томографії за допомогою новітнього обладнання. Медичний центр приймає пацієнтів з патологіями легенів, судинними змінами головного мозку, остеохондрозом хребта й онкологічними патологіями.
Одеса вул. Канатна, 36
  • УЗД органів малого тазу вагінально 400
  • дивитися весь прайс
Одеса вул. Буніна, 10
р.Приморський
Медичний центр "Virtus" — це клініка пластичної естетичної хірургії, в якій надається комплексне лікування від різних шкірних патологій, захворювань чоловічої та жіночої сечостатевої систем, повноцінна допомога травматолога. Пріоритетний напрям установи — пластична хірургія. Більшість фахівців клініки — кандидати і доктора медичних наук.
Одеса Французький бульвар, 32
р.Приморський
VITALIS medical — це сучасний медичний центр діагностики і лікування захворювань в області дерматології, гінекології, урологія, пластичної хірургії, загальної хірургії, гастроентерології, мамології, отоларингології та судинної хірургії.
Одеса вул. Успенська, 59
р.Приморський
Клініка "Арніка" — це багатопрофільний медичний центр, який почав функціонувати в 2003 році. Крім стандартного лікування в центрі надають і унікальні послуги. Серед фахівців клініки — кандидати і доктора медичних наук.
Одеса вул. Пастера, 42
р.Приморський
Медичний центр трихолог АМД Лабораторія створений в 2000 році, входить в мережу клінік, які працюють в різних містах Європи. Займається питаннями лікування волосся, прийом веде лікар-дерматовенеролог.
Одеса вул. Тіниста, 8
р.Приморський
Лідермед - спеціалізований центр з проведення магнітно-резонансного дослідження.