УЗД підшлункової залози в Києві в суботу - Подільський район

УЗД підшлункової залози 1150 грн.
УЗД підшлункової залози 265 грн.
УЗД підшлункової залози 265 грн.
6,0
Знайдено 5 клінік

Сб Нед
Мохирева Ірина Ігорівна
Дякую вам,i лікарю особливо,дуже добре ставлення.
Паламарчук Євгенія Олександрівна
ІГОР
Був у стоматолога, все було на висоті, дуже все було старанно, відчувається високий професіоналізм і ціни мене дуже здивували, досить таки все дешево. Щиро дякую!!!
Полина
Как бы сильно я не худела, на животе всё равно оставалось достаточно много жира. Из-за этого у меня начали появляться комплексы, поэтому решилась на операцию. Спасибо хирургу Алексею Юрьевичу, который меня оперировал. Никаких следов не осталось. Теперь у меня плоский животик.
Алиса
Сразу скажу, что клинику могу порекомендовать. Обращалась сюда к гинекологу, когда у меня возникли определенные проблемы по-женски. Проблему выявили достаточно оперативно. Доктор Кирилова Яна Васильевна. Теперь наблюдаюсь только у нее.
Софія
Сюди ходила саме до гінеколога. У мене з'явилися певні проблеми з маткою, які потрібно було оперативно вирішити. У цій клініці мені призначили ефективне лікування, яке мені допомогло. Такщо можу зі стовідсотковою впевненістю сказати, що тут працюють справжні професіонали.
МЕДПРОФ
Київ вул. Вишгородська, 31
м.Мінська48 11 м.Оболонь52 17
Медичний центр "МЕДПРОФ" на Вишгородській здійснює профілактику та діагностику захворювань, надає консультації фахівців за напрямами терапія, хірургія, отоларингологія, офтальмологія. Тут можна пройти медичні огляди, отримати відповідні медичні документи, довідки.
Київ вул. Сирецька, 32 , Куренівка
м.Сирець36 9 м.Почайна43 16
Амбулаторно-хірургічна клініка "Леомед" розташована в центрі на Подолі. Спеціалізація медзакладу — оперативна терапія за системою "хірургія 1 дня". Компонентами структури медустанови є: консультаційні та маніпуляційні кабінети, діагностичне відділення, операційний блок амбулаторного хірургічного втручання, палати обслуговування у денному стаціонарі.
Працює з
Пн: 08:00-19:00 Вт: 08:00-19:00 Ср: 08:00-19:00 Чт: 08:00-19:00 Пт: 08:00-19:00 Сб: 09:00-18:00
Київ вул. Хорива, 3 А , Поділ
м.Контрактова площа3 2 м.Поштова площа15 8 м.Золоті ворота30 10
Медицинский центр Особливий створений для довготермінового спостереження дітей з народження до повноліття. Здоров'я дитини оцінюється комплексно командою кваліфікованих фахівців. Тут працюють педіатри, неонатологи, логопед, фізіотерапевт, психолог, ЛОР, офтальмолог, хірург, кардіолог, дерматолог та інші вузькі фахівці.
Київ вул. Сергія Данченка, 5 , Куренівка
м.Сирець46 12 м.Дорогожичі60 15
VitaLine - клініка для тих, хто дбає про себе. У клініці надаються послуги УЗ-діагностики, а також проводиться прийом лікарів таких спеціальностей: гінекологія, терапія, дерматологія, косметологія, майстра лазерної епіляції та естетики тіла. Наше кредо- краса через здоров’я!
Працює з
Вт: 10:00-19:00 Ср: 10:00-19:00 Пт: 10:00-19:00 Сб: 10:00-16:00
3,7
Київ вул.Родини Крістерів, 20
м.Нивки
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини
  • УЗД підшлункової залози 600
  • УЗД підшлункової залози (для дітей) 550