УЗД лімфатичних вузлів в Києві (метро Площа Українських героїв)

УЗД лімфатичних вузлів 650 грн.
УЗД лімфатичних вузлів 500 грн.
УЗД лімфатичних вузлів 300 грн.
УЗД лімфатичних вузлів 385 грн.
УЗД лімфатичних вузлів 400 грн.
6,0
Знайдено 4 клініки

Сб Нед
Зухра
Очень приятный врач , выслушала жалобы , ответила на все вопросы и дала рекомендации
Нина
По причине самолечения мой цистит перетек в острый пиелонефрит. Обратилась к Андрею Николаевичу Каплуну. Он назначил эффективное лечение. Через несколько дней мне уже было на много лучше, вскоре я и вовсе поправилась. Андрей Каплун - опытный уролог.
Совсем неожиданно у меня началась почечная колика. Я об этой проблеме даже не подозревала. К Каплуну Андрею попала случайно. Он помог мне справиться с мочекаменной болезнью, дал несколько ценных советов. Огромное спасибо.
Дарина
Опытный и хороший узист, осталась довольна обслуживанием!
Борис.
Отличный специалист!!! Что понравилось: чуткое отношение к пациенту, квалифицированная консультация (делал УЗИ брюшной полости и почек, получил ответы на все интересующие меня вопросы). Обследование проводит тщательно и аккуратно. Лучшие рекомендации!!!
Людмила
Чудовий спеціаліст! Багато років обстежуюсь у Ольги Миколаївни. Уважний,приємний і грамотний лікар. Обстеження робить дуже ретельно. Раджу її !
6,1
Київ вул. Володимирська, 81-а
м.Площа Українських героїв10 5
Центр гінекології та урології "ОМЕГА-КИЇВ" спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань репродуктивної системи чоловіків та жінок.
  • УЗД лімфатичних вузлів однієї анатомічної зони + кольорове/енергетичне допплерівське картування 500
6,1
Київ вул. Євгена Чикаленка (Пушкінська), 45/2
м.Площа Українських героїв1 5 м.Театральна9 4 м.Палац спорту7 7
Основна спеціалізація діагностичного центру Medicinе group - проведення ульразвукових досліджень, дуплексного сканування та ехокардіографії. При проведенні УЗ-діагностики спеціалісти центра використовують сучасну апаратуру моделі SonoScape S6. За бажжаням пацієнта дослідження можуть проводитись анонімно.
  • УЗД лімфатичних вузлів 650
Консультативний центр лікування та діагностики "Адепт Лелека" розпочав свою діяльність у 2000 році на базі медцентру "Адепт", пропонує пацієнтам повний комплекс ультразвукової діагностики організму. Проводить прийом дітей з народження, в тому числі дитяча гінекологія.
ADONIS
Лікувально-діагностичний центр ADONIS на Жилянській створений, для максимального задоволення потреб українців у сучасному та якісному медичному обслуговуванні. Ми пропонуємо нашим пацієнтам найповніший спектр консультацій та діагностичних обстежень згідно з сучасними європейськими протоколами. На базі кліники працюють висококваліфіковані лікарі різних...