Доплерографія судин головного мозку (Транскраніальна доплерографія) в Києві - Голосіївський район

Доплерографія судин головного мозку (Транскраніальна доплерографія) 1200 грн.
Доплерографія судин головного мозку (Транскраніальна доплерографія) 862 грн.
Доплерографія судин головного мозку (Транскраніальна доплерографія) 1190 грн.
7,0
Знайдено 7 клінік

Сб Нед
Іван
Хочу висловити щиру подяку клініці «Доктор Сем»! Чудова клініка, приємний персонал, гарне відношення до пацієнтів. Особисто хочу подякувати лікарю-дерматологу вищої кваліфікаційної категорії, провідному дерматологу клініки «Доктор Сем», Кандидату медичних наук, доценту Київського медичного університету, лікарю з великим міжнародним досвідом роботи - Людмилі Андріївні Деревʼянко за її професіоналізм та чуйне ставлення до пацієнтів. Цей лікар дійсно піклується про своїх пацієнтів та володіє сучасними методиками клінічної дерматології, може "простою мовою" пояснити хворому діагноз, призначити якісне лікування. Шановна Людмила Андріівна, дякую Вам за вашу професійну роботу та турботу, уважність та добрі поради. Дякую за своєчасне виявлення і видалення новоутворення. Ваша професійність, впевненість, та підтримка під час операції дуже допомогли мені. Я відчував себе у надійних руках! Також хочу виразити свою вдячність лікарю-дерматологу, що безпосередньо проводила операцію - Стебницькій Валерії Леонідівні! Це лікар професіонал своєї справи. Шановна Валерія Леонідівна, дякую Вам за Вашу майстерність, чуйність, підтримку, професіоналізм та відданість своїй професії. Ви - лікар від Бога, і я безмежно вдячний за вашу допомогу. Результатом операції дуже задоволений, рубця майже немає, а головне - був повний комфорт на всіх етапах і післяопераційна турбота, рекомендації і піклування. Дуже швидко зробили гістологію, та повідомили особисто про результат. Дякую найкращій клініці та найкращим лікарям за турботу й уважне ставлення! Буду звертатися і в подальшому.
Кононенко Віталій Васильвочич
Все пройшло чудово
9,2
Київ вул. Кільцева дорога, 1
м.Теремки м.Іподром
Doctor Sam – це багатопрофільна клініка з міжнародними стандартами якості медичних послуг і сервісом високого рівня. Напрямками роботи є амбулаторно-поліклінічний консультативний прийом лікарів, діагностика, супровід вагітності, денний стаціонар, профілактичні щеплення тощо.
  • Дуплексне транскраніальне сканування судин (голова) 1 200
8,3
ХЕЛСІ ЕНД ХЕПІ (Healthy&Happy) на Саксаганського — vедичний центр повного спектру поліклінічних послуг для дорослих і дітей. У центрі надаються консультації для дорослих та дітей, проводиться інструментальная діагностика, амбулаторная допомого, надається послуга хірургії одного дня, естетична медицина.
  • Допплерографія судин голови 862
Мережа клінік Viva
Акції
Київ вул. Антоновича, 155
м.Палац Україна8 2 м.Либідська5 2
Медична клініка "Viva" на м. Либідська распложена недалеко від метро. Лікарі клініки спеціалізуються на профілактиці та лікуванні найрізноманітніших захворювань і патологій. Вам не варто замислюватися, що взяти з собою на прийом, в клініці вас забезпечать усім необхідним для проведення якісної діагностики при огляді.
  • Ультразвукова доплерографія судин голови та шиї 1 190
6,4
Київ вул. Марічанская, 9
м.Васильківська13 3 м.Голосіївська13 4
Спеціалізований медичний дитячий центр "Педіатр і Я" заснований в 2012 році. Основний напрямок це медична допомога дітям з народження, реабілітація малюків з різними патологіями: неврологічними, ортопедичними та ЛОР.
  • Доплерографія судин голови 750
Сб: 09:00-18:00 Нд: __:__-__:__
6,1
Київ вул. Володимирська, 81-а
м.Площа Українських героїв10 5
Центр гінекології та урології "ОМЕГА-КИЇВ" спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань репродуктивної системи чоловіків та жінок.
  • Доплерографія судин голови та шиї з ратаційними пробами (поворотні проби) 1 100
Київ вул. Дєміївська, 16
м.Деміївська7 3 м.Голосіївська11 5
KINDERKLINIK — єдина спеціалізована мережа клінік для дітей та батьків у Києві. 4 філії у Києві: Виноградар, Печерська. Позняки, Голосієво. Доказові лікарі для дітей та дорослих. Власна лабораторія.
  • УЗД судин голови (доплер) 800
4,7
Київ вул. Маршала Конєва, 5Д ЖК «Еврика»
м.Іподром12 6
  • Доплерографія судин голови та шиї з функц.пробами 1 100