Сторінка 5. Діагностичні центри Києва в Дніпровському районі

Філіпп
Дідусь попрохав написати слова подяки лікарю, хірургу, В.М. Харитончуку, який своєю працею подовжує продуктивне життя людям! Дідусю потрібно було накладати постійний катетер, так як були затримки в сечоспусканні. А це дуже великі незручності, цей процес потребує постійного догляду. Після операції енуклеації простати дідусь повернувся до свого звичного життя, зустрічається із друзями, сам себе обслуговує. Він задоволений, а від цього щасливі і ми!
Светлана
Фатима Кушуковна очень милая, приятная и компетентная врач. Я случайно попала к ней в отделение патологии - но как же я благодарна в последстви, что судьба распорядилась именно так . Общение с ней одно удовольствие, все по делу, все объяснит, даст советы. От души благодарна!
Світлана
Декілька днів тому мій син прийшов із садочка із підвищеною температурою, ми подумали що це банальна простуда, багато дітей і все таке. Але наступного ранку я помітила висип на тілі. Ми одразу звернулися на консультацію до цього лікаря. Як виявилося, ми захворіли вітряною віспою. Лікар дуже хороший та професійний. Обстежила, та призначила лікування. Зараз приймаємо ліки вдома. Рекомендуємо!
Ірина
Дуже задоволена роботою лікаря-отоларинголога Марини Володимирівни. Спеціаліст найвищого класу. Довелося звернутися до неї за допомогою. Поставила діагноз "гострий фарингіт" та призначила лікування. За декілька днів відчула значне полегшення. Рекомендую!
В Шибановой Екатерины Алексеевны наблюдаемся с нашим сыном уже более двух лет. Врач ответственная и опытная, она очень нам помогла. Мы искренне благодарны Вам за вашу работу
Владислав
На прошлой недели делал УЗИ брюшной полости в Ткаченко Ольги Борисовны. Она внимательна и аккуратна, сделала все быстро и точно. Благодаря этой диагностике мне наконец то поставили диагноз. Огромное вам спасибо за помощь.
Київ вул. Регенераторна, 4 (корп. 8/2)
м.Дарниця42 10 м.Лівобережна31 8
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини "Ілая Фемілі" займається діагностикою та лікуванням різних захворювань, веде комплексне обслуговування пацієнтів різного віку.
  • Кольпоскопія 500
  • Доплерометрія/цервікометрія 220
  • Соносальпінгографія (перевірка прохідності маткових труб під контролем УЗД) 1 660
  • Кардіотокографія (КТГ) 400
  • УЗД вагітності (до 10 тижнів) 650
Київ вул. Миропільська, 15 Б
р.Дніпровський
Багатопрофільний медичний центр "Юрінмед" надає всебічну медичну допомогу в обстеженні і лікуванні захворювань по 12 різним спеціальностям.
Київ вул. Андрія Малишка, 31
м.Чернігівська10 2 м.Лісова38 7 м.Дарниця25 6
Багатопрофільний центр "Лідія-ФМ" займається діагностикою та лікуванням широкого спектру захворювань. У клініці ведеться прийом за наступними напрямками: кардіологічному, гінекологічного, ендокринологічному, урологічному, косметологічному. Установа засноване медичної династією на чолі доктора-гінеколога вищої категорії Мельгунова Г. В. Клініка отримала...
Київ вул. Юрія Шумського, 4 А , Березняки
м.Лівобережна44 9 м.Осокорки50 12
Медичний центр "Клініка імені Гальченко В. В." це багатопрофільний заклад, яке забезпечує комплексну діагностичну та лікувальну допомогу пацієнтам. Відсутність черг і якісне обслуговування — його плюси.
Київ пр-т Павла Тичини, 22
м.Лівобережна39 11 м.Дарниця52 10 м.Позняки15
Багатопрофільна клініка "Тельбін-Мед" - це медичний центр, що займається чоловічим і жіночим статевим здоров'ям. Установа почала функціонувати в 2005 році. Серед лікарів центру - кандидати медичних наук.
4,7
м.Дарниця15 40
4,3
Київ вул. Будівельників, 30
м.Дарниця10 6 м.Чернігівська23 10
Гомеопатична клініка Попових на Будівельників займається лікуванням широкого кола захворювань за допомогою методів традиційної і народної медицини.
4,0
Київ вул. Митрополита Андрія Шептицького, 5