Кабінет невролога Кудрі Д. Ю.

5.1
Запоріжжя, вул. Незалежнойі України, 53 (МЦ Денсегріті)
р.Вознесенський
  • Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Статті

Приватний кабінет невролога Кудрі Дар'ї спеціалізується на лікуванні головного болю, психосоматичних розладів, судинних патологій нервової системи, корекцією різних порушень за допомогою нетрадиційних методик. Прийом веде лікар-невролог.

Комплексний підхід до лікування психосоматичних розладів спрямований на отримання позитивного результату в стислі терміни. Кількість сеансів, а також ступінь впливу залежить від загального стану пацієнта. Перед початком комплексної терапії необхідно проконсультуватися з фахівцем. На підставі бесіди і зібраного анамнезу, визначається подальша тактика впливу.

Пацієнтам пропонуються наступні послуги:

• консультація невропатолога;
  • корекція вегетативних порушень;
  • корекція наслідків травм.

Серед переваг приватної практики - індивідуальний підхід, нетрадиційні методи лікування без навантаження лікарських засобів на організм.

Терапія з використанням нетрадиційних методик дозволяє організму справлятися з порушеннями природним шляхом. Це позитивно відбивається на працездатності всіх органів і систем. Опрацювання на психологічному рівні збільшує ймовірність швидкого відновлення.

Приватний кабінет невролога Кудрі - це допомога в лікуванні багатьох захворювань.

Записатися на індивідуальну консультацію можна за вказаними номерами телефонів.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Статті

Кабінет невролога Кудрі Д. Ю., вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Консультація невролога 350
  • Лікування психосоматичних розладів від 350
  • Лікування судинних захворювань нервової системи від 350

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
Александр
08 червеня '20р.
Дарья Юрьевна прекрасный специалист и профессионал своего дела,как остеопат вообще,,волшебница,,Рекомендую!!!
Натали
19 червеня '18р.
Наконец-то я узнала причину своих головных болей! Мне помогли избавится от них. Себя теперь хорошо чувствую. Рекомендую!
Игорь
08 грудня '17р.
Очень хороший специалист. Понравилось то что доктор очень внимательно провела осмотр, детально расписала и пояснила лечение, дала ответы на все интересующие вопросы. Рекомендую данного специалиста.
08 грудня '17р.
Искала доктора для мамы, у нее уже 3 недели болела спина, терапевт рекомендовал обратиться к невропатологу. Приемом осталась очень довольна, доктор внимательно осмотрела и опросила, разъяснила данные наших обследований и свои назначения. Уже через несколько дней маме стало намного легче. Рекомендую.
Маргарита
08 грудня '17р.
Очень все понравилось, хороший врач, доброжелательная, внимательная, профессионал. Приемом осталась довольна.
Кирилл
08 грудня '17р.
На приёме рассказал о своей проблеме, доктор объяснила как лучше поступить в моей ситуации. Врач в первую очередь услышала меня, что меня волнует и ответила на поставленные мною вопросы. Была написана схема медикаментозного лечения. Ненавязчивый приём, всё хорошо. Визитом остался доволен. Рекомендую.
08 грудня '17р.
Я очень довольна этим доктором. Он мне правильно подобрал препараты , у меня теперь нормальное давление. За эти деньги, мне было уделено столько внимания! Я получила грамотную консультацию, много доброжелательности и внимания. Она все продумала и пояснила рекомендации. Я закончу обследования и обязательно вернусь к ней на повторную консультацию.
Матвей
09 січня '17р.
Когда нарушение в работе желудочно-кишечного тракта удавалось лечить только временно, я, не дожидаясь очередного обострения, обратился к гомеопату Дарье Юрьевне. Её до сих пор мне неизвестные методы лечения помогли полностью избавиться от недуга. Уже полгода у меня нет проблем с желудочно-кишечным трактом.
Нина
07 січня '17р.
Частые головокружение и постоянные головные боли не давали мне жизни. Различные препараты перестали действовать. Уже перестав верить докторам, я всё же обратилась к Дарье Юрьевне. И путём изменения дозировки, времени приёма препаратов нам удалось избавиться от болезни.

Статті про клініку

Вегето-судинна дистонія (ВСД) (Вегето-сосудистая дистония (ВСД)
Вегето-судинна дистонія (ВСД) (Вегето-сосудистая дистония (ВСД)
якщо Ви знаходитесь в постійній внутрішній напрузі і прислуховуєтеся до всіх неприємних відчуттів;якщо вегето-судинна дистонія набуває характеру панічних атак або непритомності;якщо неприємні симптоми неприємні відчуття.

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Запоріжжя вул. Незалежної України, 47 р.Вознесенський
8,4
Медичний центр «NEURO» спеціалізується на діагностиці та лікуванні неврологічних хвороб з доказовим індивідуалізованим підходом. В умовах центру є можливість проходження комплексної електронейроміографії – стимуляційна разом з голчастою.
Пн — Пт: 10:00-18:00 Сб: 10:00-15:00
Запоріжжя вул. Незалежної України, 68 А р.Вознесенський
8,2
Приватний урологічний кабінет доктора Кремсаря пропонує пацієнтам унікальне лікування урологічних захворювань на апараті Duolith SD1 Vetro URO. Прийом веде лікар-уролог першої кваліфікаційної категорії.
Пн — Пт: 09:00-18:00
Медичний центр «TopMedical» надає широкий спектр амбулаторних і хірургічних офтальмологічних послуг для дітей і дорослих.
Пн — Пт: 09:00-18:00
Запоріжжя вул. Лобановського, 10 р.Вознесенський
Прийом в клініці проводить кандидат медичних наук, лікар вищої категорії уролог-андролог, сексопатолог Горбатий Микола Анатолійович. Більше 30 років успішно лікує: еректильну дисфункцію, чоловіче безпліддя, передчасну еякуляцію, простатит, уретрит, цистит, аденому передміхурової залози та інші урологічні захворювання.
Пн — Пт: 08:00-19:00 Сб: 08:00-19:00