Плазмаферез у Львові

Можливо, вас цікавлять лікарі гепатологи

Плазмаферез — це екстракорпоральна процедура очищення крові шляхом фільтрації чи центрифугування. Існує декілька видів плазмаферезу. Найменший ефект має безапаратний вид. На другому місці центрифужний плазмаферез, а найефективніший — мембранний вид.

Підготовчі процедури

Перед проведення процедури лікар повинен призначити низку лабораторних досліджень. Обов’язково необхідно індивідуально для кожного пацієнта з’ясувати, чи немає протипоказань.

Плазмаферез

При проведенні плазмаферезу мають бути дотримані всі правила стерильності. Спочатку пацієнту встановлюють катетер із системою, що з'єднується з іншими необхідними компонентами. Потім плазма відділяється від клітин крові й очищена кров повертається в організм. Процедура триває 1-1,5 години, за які очищається до 30% всієї крові, після чого все знезаражується та утилізуються з дотриманням санітарних вимог.

Найкраще проводити процедуру до п’яти разів. Адже на першому сеансі очищується кров, на другому — міжклітинна рідина, на третьому — клітини, а наступні сеанси закріплюють досягнутий результат.

Показання та протипоказання

Плазмаферез застосовують при лікуванні:

• цукрового діабету;
  • екземи, псоріазу;
  • атопічного дерматиту, бронхіальної астми;
  • фурункульозу;
  • ревматоїдного артриту, атеросклерозу судин;
  • гепатиту, холециститу, панкреатиту;
  • хронічного уретриту, простатиту;
  • безпліддя, не виношування вагітності;
  • профілактики резус конфліктної вагітності;
  • клімаксу;
  • гіпертонічної хвороби, ішемічної хвороби серця;
  • гіперефекту від медикаментозної терапії;
  • імунологічних інфекційних хвороб;
  • алкогольної інтоксикації, синдрому похмілля.
  • Це досить складна процедура, що має низку протипоказань, серед яких:
  • порушення згортання крові;
  • загострена виразкова хвороба;
  • набряки;
  • зниження функції печінки виробляти білок;
  • тривала кровотеча;
  • залізодефіцитна анемія з низьким рівнем гемоглобіну.

Проведення плазмаферезу також показано здоровим людям для профілактики та очищення організму, зниження біологічного віку і попередження вікових змін.

Наслідки

Плазмаферез відіграє провідну роль в оздоровленні, омолодженні організму та відновленні його захисних функцій. Завдяки цій процедурі значно скорочуються період перебування пацієнтів у відділеннях інтенсивної терапії, загальна тривалість лікування та знижується кількість летальних випадків.

Вікторія
У нас професійно працюють лікарі. І приділяють увагу більше ніж. Був один випадок з проблемою відміни консультації, але це лише випадок, один на мільйон.
Олена
В мене ужасне враження про цю людину, лікарем її взагалі складно назвати та й людиною також((( 1 бал це для неї надто багато Отже: записала я малого 3 міс на тиждень наперед, сказали прийти на 9, але можливо прийдеться трошки зачекати. Ми приїхали на 9:20, ледве додзвонилися до неї і заходимо, зустрічає нас воно заспане і не в гуморі... в кабінеті, де мають роздівати і оглядати моє немовля чуть тепліше ніж на вулиці. Я запитую, ви тут будете роздівати, оскільки дуже холодно?На що отримую відповідь «а шо ви пропонуєте, можемо зачекати поки батарея нагріє приміщення?» Я в ужасі дивлюся на неї, на що вона продовжує «я взагалі можу відмовитися вас приймати і відмовляюся». Це після того як ми 1,5 год їхали по корках((( Моєму обуренню не було меж! Ми покинули приміщення звичайно і поїхали шукати іншого лікаря. Люди нікому не раджу відвідувати цей нещасний ЦЕНТР ВІКТОРІЯ, тому що нормальні люди так себе не поводять!
Наталія
На жаль дуже розчарована! Простояла 40 хв на морозі, нікого не було, двері були зачинені і нікого не було. По телефону сказали що Вам мали зателефонувати і повідомити що лікар не зможе прийти. Ніхто не дзвонив. Дуже безвідповідальне ставлення.
Супер

На жаль,

за напрямком "Плазмаферез" лікарень та діагностичних центрів у Львові на сайті likarni.com не знайдено.

Ви можете обрати іншу відповідну лікарню в Вашому місті

Шукати лікарню!У районах міста
Львів вул. Личаківська, 26