Клініки пластичної хірургії у Львові (Личаківський район) (відкриті по сб. клініки)

Знайдено 2 клініки

Сб
Соломія
Декілька днів тому, мені було проведено операцію у клініці Горизонти. Яку проводив хірург, лікар акушер -гінеколог з 40 річним стажем, Верніховський Ігор Володимирович. Хочу вам щиро подякувати ще раз, ви надзвичайно добра, розуміюча людина, яка знайде підхід до кожного пацієта. Бажаю вам міцного здоров'я
Катерина
Дякую усьому мед.персоналу,за успішну операцію і вашу турботу.Велике спасибі ЛОРу хірургу,Бариляку Андрію Юрійовичу,лікар від Бога,професіонал своєї справи! Рекомендую однозначно!
Щиро дякую за успішно проведену операцію Лор хірургу Бариляк А.Ю.,анастезіологу Най О.П.,медсестричці і всьому персоналу за ваш професіоналізм, старання,доброту і зусилля.Будьте успішні, щасливі,улюблені.Здоровя Вам і Вашій родині.Успішно продовжуйте рятувати своїх пацієнтів від будь-яких хвороб.Хай процвітає ваша клініка.Мирного неба над головою. Рекомендую.
Величезну подяку висловлюю Білик Уляні Євгенівні за детальне обстеження, кваліфіковану допомогу, легкість та позитив. Рідко зустрінеш лікаря, який пояснить що саме відбувається з твоїм організмом та зробить все надзвичайно професійно. Перед операцією навіть не боялась. Дякую за уважність та тепле ставлення медсестрам та анастезіологу!
Львів вул. Пекарська, 65 Б
р.Личаківський
Медичний центр «Горизонти» відкриє нові перспективи вашої краси та здоров'я. Це сучасний естетично-медичний простір, який працює, щоб пропонувати своїм пацієнтам лише кращі послуги — від професійної діагностики до лікування. Тут ви отримаєте ефективне лікування, кваліфікований медичний супровід, відчуєте турботу та комфорт на кожному етапі.
  • Консультація пластичного хірурга 2 000
5,3
в клініці 1 пластичний хірург
Львів вул. Погулянка, 6
р.Личаківський
Медичний центр «Вік здоров’я» – це сучасний медичний центрі, в якому завдяки висококваліфікованим спеціалістам, новітньому обладнанню медична допомога надається якісно, оперативно та професійно. Пацієнти отримують невідкладну, амбулаторну, хірургічну, спеціалізовану допомогу, оперативні втручання та діагностичні обстеження. Приймає лікар: Яворський Олександр Михайлович