Мельник Надія Романівна

Офтальмолог дитячий
лікар вищої категорії
Надія Романівна — дитячий офтальмолог вищої категорії з великим клінічним досвідом. Спеціалізується на лікуванні запальних захворювань ока, амбліопії, порушень окорухового апарату та спазму акомодації. Професійно та безпечно проводить видалення сторонніх тіл з ока, поєднуючи високий рівень медичної допомоги з уважним і дбайливим ставленням до кожної дитини.

або звертайтеся за телефоном:

12 липня '18р.
Мельник Надія Романівна ,без перебільшень ,врятувала зір моєму синові.Він завжди був допитливим хлопчиком.От і цього разу,коли цого дідусь зпилював гілку , маленька частинка тирси відскочила йому в око синові.Він почав його терти і зробив ще гірше.Око почало дуже боліти і сльозитися . Ми вирішили звернутися в лікарню.Добре ,що нам трапилася такий хороший лікар.Надія Романівна швидко оглянула сина і прийнялася рятувати око.Все пройшло відносно швидко , і дуже якісно!Дякую вам велике!
Катерина
04 липня '18р.
Офтальмолог Мельник Надія Романівна виявилася набагато кращим лікарем ,ніж я могла собі уявити . Я чула про неї дуже багато схвальних відгуків, які підтвердилися при нашій зустрічі.Я звернулася за допомогою до неї, через те, що моя донечка, скаржилася на віжчуття свербіння в оці. Зранку око було з якоюсь слиззю с вигляді гною.Вже на першому прийомі лікарка поставила нам діагноз бактеріальний коньюктивіт та назначила каплі.На прийомі вона завжди говорила до дитини,заспокоювала.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького за спеціальністю "Педіатрія", 1983 р.
  • Інтернатура за спеціальністю "Педіатрія" на базі Обласної дитячої клінічної лікарні (1984)

Курси підвищення кваліфікації

• Курси спеціалізації з офтальмології на кафедрі очних хвороб ЛДМІ (1986);
  • Республіканський декадник з дитячої офтальмології на базі Одеського НДІ очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П. Філатова (1986);
  • Курси вдосконалення з офтальмології на кафедрі очних хвороб ЛДМІ (1993);
  • Тематичні виїзні курси на базі ХУЛ на тему "Актуальні питання дитячої офтальмології" (1998);
  • Передатестаційні курси із дитячої офтальмології на базі кафедри офтальмології ФПДО ЛДМІ (1998);
  • Тематичні курси на тему "Оптометрія та контактна корекція" на базі КМА ПДО ім. П.Л. Шупика (2002);
  • Передатестаційні курси з дитячої офтальмології на базі кафедри офтальмології ФПДО ЛНМУ ім. Данила Галицького (2003);
  • Тематичні курси на тему "Глаукома: сучасні аспекти діагностики і лікування" на базі кафедри офтальмології ФПДО ЛНМУ ім. Данила Галицького (2008);
  • Тематичні курси на тему "Патологія очного дна" на базі кафедри офтальмології ФПДО ЛНМУ ім. Данила Галицького (2008);
  • Передатестаційні курс із дитячої офтальмології на базі кафедри офтальмології ЛНМУ ім. Данила Галицького (2009);
  • Тематичні курси на тему "Судинна патологія сітківки" на базі кафедри офтальмології ФІЛІП ЛНМУ ім. Данила Галицького (2013);
  • Передатестаційні курси з дитячої офтальмології на базі кафедри офтальмології ФІЛІП ЛНМУ ім. Данила Галицького (2013);
  • Тематичні курси "Актуальні питання та невідкладні стани в офтальмології" (2017).

Участь у конференціях і семінарах

• Науково-практична конференеція "Актуальні питання медико-соціальної реабілітації дітей з інвалідизуючою очною патологією", Євпаторія (2005);
  • Науково-практична конференція "Запобігання сліпоти у дітей в Україні" (програма ВООЗ-2020). Практичний семінар "Жива хірургія", Київ (2006);
  • Науково-практична конференція "Клініка, діагностика, невідкладна допомога та лікування при травмах і опіках очей. Профілактика інвалідності", Львів (2008);
  • Семінар-тренінг Асоціації дитячих офтальмологів України "Актуальні проблеми офтальмології", Святогорський зимненський монастир (2008);
  • Науково-практична конференція "Актуальні питання в офтальмології", Ужгород (2012);
  • Семінар "Актуальні питання дитячої офтальмології", Львів (2013);
  • Науково-практична конференція "Медична і медико-педагогічна реабілітація дітей з аномаліями рефракціі та захворюваннями окорухового апарату" (2015);
  • Сучасні погляди в клінічних прикладах» (2016);
  • Семінар "Сучасні підходи в діагностиці та лікуванні вікової макулярноі дегенераціі" (2017);
  • Науково-практичні конференції з міжнародною участю Ophtalmic Shool (2018-2024);
  • Науково-практичні конференції з міжнародною участю "Рефракційий пленер" (2018-2024);
  • Науково-практична конференція західного регіону "World Medicine Ophalmics" (2023);
  • Науково-практична конференція "Офтальмоклаб" (2024);
  • Майстер-клас "Діабетичні ускладнення з боку органів зору" (2024);
  • Майстер-клас "Різноманіття ІОЛ: як не розгубитись?" (2024);
  • Всеукраїнський офтальмологічний марафон, щоквартально (2021-2024).

Участь в асоціаціях

• Учасник Асоціації дитячих офтальмологів.

Лікар-офтальмолог дитячий надає послуги

• Профілактичні огляди дітей від 0 до 18 років;
  • Офтальмоскопія (пряма та непряма);
  • Офтальмометрія;
  • Біометрія ока;
  • Тонометрія;
  • Скіаскопія;
  • Видалення сторонніх тіл з кон’юнктиви та рогівки;
  • Вскриття та дренування абсцесу повік;
  • Підбір та рекомендації вправ для очей з метою корекції порушень зору;
  • Консультації щодо підбору окулярів та контактних лінз.