Сторінка 12. Встановлення внутрішньоматкової спіралі в Києві (відкриті по сб. клініки)

Людмила Павловна
Хочу от всей души поблагодарить врача-гинеколога Дзюбанчук Татьяну Васильевну за тёплый профессиональный приём . Очень доходчиво и тактично пояснила суть моей проблемы , главное , вселила в меня уверенность в выздоровлении . Спасибо огромное ! Желаю успехов и достижений , и крепкого здоровья ! 27.09. 2022
Александр
Ходили с женой к стоматологу, нас приняли полечили жене зуб всё вроде хорошо. Через пару дней тот же зуб начял болеть вернулись в поликлинику к тому же врачю, начто нам врачь сказал ну я не знаю что там не так, подождите до Суботу и если не перестанет вернитесь будем смотреть. А жена не кушать не может не спать! Обратились в другую клинику где выяснилось с помощью еленментарного рентгена что вся проблема в корне который не был похищен и удалён!!!
Светлана
Фатима Кушуковна очень милая, приятная и компетентная врач. Я случайно попала к ней в отделение патологии - но как же я благодарна в последстви, что судьба распорядилась именно так . Общение с ней одно удовольствие, все по делу, все объяснит, даст советы. От души благодарна!
Світлана
Декілька днів тому мій син прийшов із садочка із підвищеною температурою, ми подумали що це банальна простуда, багато дітей і все таке. Але наступного ранку я помітила висип на тілі. Ми одразу звернулися на консультацію до цього лікаря. Як виявилося, ми захворіли вітряною віспою. Лікар дуже хороший та професійний. Обстежила, та призначила лікування. Зараз приймаємо ліки вдома. Рекомендуємо!
Київ вул. Академіка Курчатова, 23 А , Лісний масив
м.Лесная 27 6 м.Черниговская 33 5
Багатопрофільний медичний центр "Максімедікал" спеціалізується на проведенні лікувально-діагностичних заходів в стоматології, гінекології, урології, проктології і хірургії.
Київ вул. Регенераторна, 4 (корп. 8/2)
м.Дарница 42 10 м.Левобережная 31 8
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини "Ілая Фемілі" займається діагностикою та лікуванням різних захворювань, веде комплексне обслуговування пацієнтів різного віку.
  • Введення внутрішньоматкового контрацептиву (без вартості контрацептивів) 1 500
Київ вул. Сергія Данченка, 5 , Куренівка
м.Сырец 46 12 м.Дорогожичи 60 15
VitaLine - клініка для тих, хто дбає про себе. У клініці надаються послуги УЗ-діагностики, а також проводиться прийом лікарів таких спеціальностей: гінекологія, терапія, дерматологія, косметологія, майстра лазерної епіляції та естетики тіла. Наше кредо- краса через здоров’я!
Працює з
Вт: 10:00-19:00 Ср: 10:00-19:00 Пт: 10:00-19:00 Сб: 10:00-16:00
Київ м. Васильків, вул. Соборна, 66
Медичний центр Нова Медікал (Nоvа Medical) — сучасна клініка, в якій пацієнтів чекають високий рівень обслуговування, досвідчені лікарі та інноваційні методики лікування.
Київ вул. Привокзальна, 14
м.Дарница 55 13 м.Левобережная 62 14 м.Харьковская 45 8
Один з найбільших багатопрофільних центрів «Поліклініка» працює у сфері приватних медичних послуг з 2010 року. Діагностування, а також надання медичної допомоги ведеться за 14 напрямками: гінекологія, дерматологія, урологія, проктологія, кардіологія, неврологія, педіатрія, гастроентерологія, отоларингологія, стоматологія, трихологія, ревматологія, ортопедія, ендокринологія.
Київ, пр-т Героїв Сталінграда, 20
м.Мінська 11 4 м.Оболонь 18 6
Київ вул. Маршала Гречка, 1д
м.Сырец 20 16 м.Нивки 21 18
Сучасна клініка широкого профілю САНТЕ займається діагностикою та лікуванням з 21 напрямку. У багатопрофільній клініці САНТЕ до послуг пацієнтів стаціонар, включаючи операційну. Можливий виїзд фахівця додому. Лікарями розроблені комплексні програми з лікування різних захворювань, встановлено сучасне медичне обладнання.
Київ вул. Драгоманова, 31в
м.Позняки 13 4 м.Харьковская 20 4
Багатопрофільний медичний центр "Здорове життя" спеціалізується на сімейній медицині, гінекології, дерматології та педіатрії. Штат працівників центру складають досвідчені доктора, у тому числі лікарі вищої категорії. Пацієнтам надаються послуги наступних видів: консультації лікарів; ультразвукова діагностика; установка внутрішньоматкової спіралі; гірудотерапія; лікування патологій шийки матки; лабораторні аналізи.
Київ вул. Андрія Малишка, 31
м.Черниговская 10 2 м.Лесная 38 7 м.Дарница 25 6
Багатопрофільний центр «Лідія-ФМ» займається діагностикою та лікуванням широкого спектру захворювань. У клініці ведеться прийом за наступними напрямками: кардіологічному, гінекологічного, ендокринологічному, урологічному, косметологічному. Установа засноване медичної династією на чолі доктора-гінеколога вищої категорії Мельгунова Г. В. Клініка отримала міжнародне визнання.
Київ вул. Вишгородська, 45А / 6
р.Оболонский
Центр репродуктивної медицини "Nativita (Натівіта)" спеціалізується на лікуванні жіночого і чоловічого безпліддя. Клініка застосовує комплексні протоколи терапії, враховуючи всі індивідуальні особливості пацієнта. Спеціалісти центру активно впроваджують в роботу останні досягнення біомедицини.
Київ вул. Миропільська, 15 Б
р.Днепровский
Багатопрофільний медичний центр "Юрінмед" надає всебічну медичну допомогу в обстеженні і лікуванні захворювань по 12 різним спеціальностям.