Сторінка 2. Установка пессарія при вагітності в Києві

Знайдена 31 клініка

Сб Нед Цілодобово
Roman Nesterenko
Я долго оттягивал поход к урологу, всегда думал о подобных проблемах, как о чемто постыдном. Оказалось не все так страшно, Цымбала Тарас Мирославович крайне деликатно относится к своим пациентам и находит нужные слова. Рекомендую обращаться только к нему
Сергей Бойко
Цымбал Тарас Мирославич, помог мне справиться с мочекаменной болезнью. Уверенно рекомендую это медицинское учреждение и этого специалиста.
Evgen Kylik
Лечился у Цымбал Т.М. Доктор он бесподобный, не делает глупых назначений, а только необходимое и действенное. Спасибо вашей клинике, за таких спецов!
Анастасия Сидорова
Была в центре у эндокринолога Федоровой. Тут же сделала УЗИ щитовидки (доктор Лобас просто СУПЕР!!!!) и сдала анализы. Быстро, и недорого! Рекомендую!
Віта Медікал
Київ вул. Оноре де Бальзака,80
м.Лесная 18 м.Оболонь 17
Віта Медікал — це сучасний медичний центр на Бальзака у Києві. Це унікальне місце, основне завдання якого полягає в збереженні міцного здоров'я та гарного самопочуття на довгі роки.
Київ вул.,О. Мішуги, 3В , Позняки
м.Позняки 4 2 м.Харьковская 14 5 м.Осокорки 20 3
Багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей надає послуги кваліфікованих фахівців вузьких спеціальностей, лабораторну діагностику, інструментальні методи обстеження і лікування.
  • Установка акушерського пессарію 1 000
Київ вул. Привокзальна, 14
м.Дарница 55 13 м.Левобережная 62 14 м.Харьковская 45 8
Один з найбільших багатопрофільних центрів «Поліклініка» працює у сфері приватних медичних послуг з 2010 року. Діагностування, а також надання медичної допомоги ведеться за 14 напрямками: гінекологія, дерматологія, урологія, проктологія, кардіологія, неврологія, педіатрія, гастроентерологія, отоларингологія, стоматологія, трихологія, ревматологія, ортопедія, ендокринологія.
Київ вул. Маршала Тимошенка, 29 , Оболонь
м.Минская 10 5
КДС (Клініка Доктора Сичова) надає широкий спектр лікувально-діагностичних послуг. Основні напрямки медичного центру - ультразвукова і функціональна діагностики, косметологія, дерматологія, отоларингологія, гастроентерологія, неврологія, проктологія, урологія, гінекологія і терапія. У клініці також можна записатися на прийом до кардіолога, сімейного лікаря, ендокринолога, хірурга і травматолога.
  • Постановка песарія (без вартості песарія) 400
Створений за підтримки провідних фахівців "Академічний медичний центр" надає повний комплекс медичних послуг в області гінекології, в тому числі проводить оперативне лікування ряду захворювань.
Київ м. Вишневе, вул. Молодіжна, 32 А
Багатопрофільна клініка сімейної медицини "Пульс" надає такі послуги: консультація сімейного лікаря, педіатра, гінеколога, УЗД, отоларинголога, офтальмолога, уролога, кардіолога, ендокринолога, дерматолога, ортопеда-травматолога, хірурга, гастроентеролога, невролога, повний спектр лабораторних аналізів, вакцинації, виклик лікаря додому тощо.
  • Постановка шийкового песарію 1 ст.складності 2 000
  • Постановка шийкового песарію 2 ст.складності 3 800
Гінекологічний центр "Надія" надає повний спектр гінекологічних послуг з людським і шанобливим ставленням до пацієнтів. Головна цінність гінекологічної клініки — здоров'я і повноцінність жінки у будь-якому віці.
  • Введення вагінального пессарія при укороченні шийки матки 2 400
Моя клиника
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки 10 3 м.Славутич 19 5 м.Позняки 20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні картки, дію різноманітні акційні пропозиції.
ADONIS
Київ с. Бузова, вул. Садовського, 34 А
Акушерський стаціонар "Адоніс" входить в мережу медичних центрів столиці, спеціалізується на наданні кваліфікованої медичної допомоги під час вагітності та пологів. Тут працюють досвідчені лікарі вищої кваліфікаційної категорії: акушери-гінекологи, неонатологи, анестезіологи, лактологи, психологи.
Київ вул. Багговутівська, 1 (територія Київської обласної лікарні)
м.Дорогожичи 20 6 м.Лукьяновская 23 8
Інститут Репродуктивної Медицини - медустанова, де надаються послуги з діагностики, попередження та лікування патологій гінекологічної та урологічної сфери. Клініка володіє широким спектром сучасних технологій для терапії безпліддя у чоловіків і жінок.