Підбір окулярів для зору в Києві ()

Можливо, вас цікавлять лікарі офтальмологи на Позняках
Підбір окулярів 300 грн
6,0
Знайдено 3 клініки

Сб Нед
Анстасия
Вот на протяжении 5 лет обследуюсь только у Ирины Михайловны. Всегда довольна ее работой, лечением и советами. Очень хороший и опытнай специалист и человек. Тому что я сейчас прекрасно вижу я обязана только ей. Большое спасибо!
Борис
Начало ухудшатся зрение, вдали все расплывалось. После этого обратился в клинику Визиум, где меня приняла Ирина Михайловна. После проверки зрения были назначена специальные упражнения которые очень помогли. Доволен профессионализмом и работой врача.
Катя
Обращалась с ребенком к Оксане Михайловне. Осталась довольна ее отношением. Врач очень хороший. Терпеливо относиться ко всем деткам, даже если они очень капризные. По необходимости, буду приходить только к ней.
Света
Пелех Оксана Михайловна хороший врач. Заставить ребенка идти на прием это целая трагедия для меня. К Оксане Михайловне идем без боя. Врач знает как заинтересовать ребенка и провести все процедуры в игровой форме.
Cеть клиник "Визиум"
Київ вул. Анни Ахматової, 31
м.Позняки 17 6 м.Осокорки 25 7
13 діагностично-хірургічних центрів в Україні. Найбільша мережа сучасних офтальмологічних центрів у Києві. Ми надаємо всі види офтальмологічних послуг, діагностуємо та лікуємо будь-які захворювання очей у дорослих та дітей. У нашій команді понад 70 професійних лікарів офтальмологів, найкращі хірурги та наукові медичні співробітники. Всі центри розташовані у зручних локаціях та оснащені сучасним обладнанням провідних виробників. Наявність професійних оптик біля центрів дозволяє надати кваліфікований підбір оптичної корекції під наглядом лікаря-офтальмолога за індивідуальними показниками зору кожного пацієнта. В оптиках представлено 50 світових виробників оправ та понад 5000 моделей окулярів.
  • Підбір окулярів 300
  • Підбір окулярів (для пенсіонерів) 150
Добробут
Київ вул. Драгоманова, 21а
м.Позняки 14 3 м.Харьковская 18 5
З 2011 року веде прийом пацієнтів «Дитяча клініка на Лівому березі», що входить в мережу медичних закладів «Добробут». Прийом дітей і підлітків ведеться за 20 напрямками, що включає як звичні (педіатрія, неврологія, отоларингологія, стоматологія, офтальмологія, ендокринологія, хірургія, алергологія, гастроентерологія, дерматологія, гінекологія, урологія, фізіотерапія, ортопедія і травматологія), так і специфічні (логопедія, імунологія, кардіоревматологія, психологія, лікувальна фізкультура).
Моя клиника
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки 10 3 м.Славутич 19 5 м.Позняки 20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні картки, дію різноманітні акційні пропозиції.