Сторінка 2. Керамічні вініри на зуби в Києві

Знайдено 90 клінік

Сб Нед Цілодобово
Полностью довольна Лосик Юлией Николаевной, лечу у нее зубы уже очень много лет. Клиника хорошая, доступные цены, работа качественная, быстрая и безболезненная. Все профессионально. Рекомендую.
Олеся
У мене невелика проблема з привкусом. Тому я постійно відвідую ортодонта в клініці "ОРТОЛАЙФ". Уже за декілька місяців я помітила зміни. Хочу від щирого серця подякувати своєму лікарю! Ви справжній професіонал своїє нелегкої справи.
Ірина
Жахливий зубний біль привів мене до клініки "ОРТОЛАЙФ" що на Тургенєвська, 76-78. Як виявилося з часом в моєму білошному зубчику утворилася дірочка, і потрібно було запломбувати. Як пояснив мені лікар він використав сучасний фотополімер. Результатом повністю задоволена.
Роман
Не так давно лікував зуби в стоматологічній клініці "ОРТОЛАЙФ". Залишився повністю задоволений. Не правдку говорять що послуги хорошого стоматолога дороговартісні. Дана клініка повністю спростовує цей стереотип. Рекомендую!
6,7
В Стоматологічній клініці «DR. KOZAK» лікарський склад постійно вдосконалює свої навички шляхом відвідувань всіх актуальних лекцій, курсів і вебінарів не тільки в Україні, а й за кордоном. Ми використовуємо тільки зарекомендувавше себе високопрофесійне та високоякісне обладнання, від топових світових виробників. У нашій клініці персонал створить особливий клімат психологічного і емоційного комфорту пацієнта. Ми дуже дбаємо про комфорт наших клієнтів. Максимально досвідчені лікарі і висококласне обладнання – запорука якісного швидкого і безболісного лікування. Ви будете задоволені результатом.
  • Керамічний вінір/накладка Overlay (ціна в євро) 14 133
6,2
Київ вул. Тургенівська, 76/78 , Лук'янівка
м.Лукьяновская 14 12 м.Золотые ворота 30 23
Спеціалізований медичний центр «Ортолайф» пропонує кваліфіковану стоматологічну допомогу пацієнтам. Основні напрямки роботи — терапевтична стоматологія, ендодонтія, ортопедична і естетична стоматологія, гігієна і профілактика, дитяча стоматологія, ортодонтія і пародонтологія.
Cеть клиник "Стомател"
6,0
Київ вул. Димитрова, 5 Б
м.Олимпийская 6 9 м.Печерская 25 11
Стоматологічна клініка "Стомател" надає всі види стоматологічного лікування захворювань щелепно-лицьової зони. Прийом пацієнтів ведуть кваліфіковані фахівці - стоматолог-терапевт, ортопед, хірург, імплантолог.
6,0
Київ бул. Миколи Міхновського, 6-Б
м.Зверинецкая м.Лыбедская
Ми в PROZHEIKO dental studio переконані: кожна усмішка унікальна. Тому наше кредо — лише індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сучасні технології та досвідчені лікарі дозволяють зробити процес лікування максимально комфортним та безболісним. Запишіться на консультацію та зробіть перший крок до своєї нової усмішки!
  • Встановлення керамічного вініру E-MAX 23 200
  • Встановлення керамічного вініру/накладки/коронки E-MAX з нанесенням кераміки 23 200
5,5
Київ вул. Ентузіастів, 39
м.Левобережная 14 7 м.Дарница 31 17
Стоматологія доктора Кролика виконує весь обсяг діагностики та лікування захворювань дентального характеру. Прийом веде лікар-стоматолог, хірург, имплантолог.
Київ вул. Закревського, 12
м.Черниговская 60 7 м.Лесная 60 14
Спеціалізований медичний центр "Дент Юніверсал" надає стоматологічну допомогу пацієнтам протягом вже більше десятка років.
Київ вул. Ревуцького, 44а
м.Харьковская 4 1 м.Позняки 18 3
Міжнародна медична клініка "Нью-лайф" є багатопрофільною. Фахівці клініки проводять лікування різних захворювань в області гінекології, стоматології, психіатрії, дерматології. Клініка оснащена сучасною апаратурою (SonoScape, Olympus, Юкард і т.д.). Використовуються унікальні методики лікування деяких поширених патологій.
Працює з
Пн: 08:00-20:00 Вт: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-16:00
Київ вул. Буслівська, 12 (оф. 87)
м.Выдубичи 30 14 м.Зверинецкая 19 6
Стоматологічна клініка «Лілія Естет» створена в 2002 році, надає всі види стоматологічної допомоги, повертає посмішку пацієнтам. Лікарі клініки мають вищу категорію кваліфікації, беруть участь в навчальних семінарах, конференціях, майстер-класах
Київ пр-т Повітрофлотский, 52
м.Вокзальная 38 10 м.Политехнический институт 50 8 м.Шулявская 47 6
Медичний центр "Медіана" - медичний заклад, що спеціалізується на наданні широкого спектру послуг європейського рівня. Використання в роботі сучасного обладнання дозволяє швидко діагностувати патології та призначати ефективне лікування.
Київ б-р Марії Приймаченко, 6
м.Зверинецкая 7 7 м.Печерская 13 4
Стоматологічна клініка «Вікторія Дент» спеціалізується на всіх видах лікування зубів, захворювань ясен. У клініці використовуються сучасні високотехнологічні методики, якісні матеріали, європейські стандарти. Серед стоматологів ортодонти, терапевти, хірурги, ортопеди, імплантології, дитячі фахівці.
  • Керамічні вініри 1 шт. (Пакет Еліт) 6 800
  • Керамічні вініри Е-МАХ 1 шт. (Пакет Еліт) 6 185