Сторінка 6. Клініки дієтології в Києві

6,0
Фильтр: (Знайдено 162 клініки)
Знайдено 162 клініки

Сортировка
После беременности меня 2 года мучила проблема лишнего веса. Я очень часто сидела на диетах, но после диет вес возвращался, даже несмотря на то, что я посещала тренажерный зал. Мне уже надоело экспериментировать над собой, и я обратилась за консультацией к диетологу. Врач составил мне личный рацион питания, в котором были все необходимые моему организму полезные вещества. Вес я сбросила спустя несколько месяцев. -10 кг., состояние здоровья значительно улучшилось, а что более приятное так это то, что вес не возвращается ко мне уже почти полгода!
Светлана
С подростокового возраста у меня были проблемы с лишним весом. Я перепробовала кучу всяких диет, программ, средств для похудения - результата ноль. В конце концов, решила сходить на консультацию к диетологу. И не ошиблась. На консультации мне составили индивидуальную программу питания, благодаря которой я сейчас вешу всего 65 кг. Очень довольна результатом, буду стараться держать себя в форме.
Павел
Долгое время страдал от ожирения. У меня было около 30 килограмм лишнего веса, который появился из-за неправильного питания. Не обращал на это должного внимания, моё влечение к сладкому и жирному начало расти также быстро, как и мой вес. Родные записали меня на консультацию к диатологу. После проведенного осмотра и беседы врач выписала диету, которой я придерживаюсь до сих пор. Через пару месяцев вес начал приходить в норму. Очень благодарен врачу за квалифицированную помощь!
Вероника
Раньше у меня был переизбыток веса, и я сильно комплексовала по этому поводу. Но после того как я записалась на консультацию к диетологу моя проблема ушла. Доктор назначил мне индивидуальный план питания и адекватные физические нагрузки. Соблюдая все рекомендации врача я сбросила целых 15кг., и теперь могу носить открытые вещи, ходить на пляж и не капельки не комплексовать. Большое спасибо!
Кристина
Моя проблема была в 10 набранных за зиму килограммах. Подруга посоветовала записаться на консультацию к диетологу. Благодаря врачу я избавилась от лишних килограммов быстро, придерживаясь не строгой диаты, а принципов правильного питания. Индивидуально созданной для меня программы питания я придерживаюсь и сейчас. Очень благодарна доктору за профессионализм и человечность.
Київ вул. Бульварно-Кудрявська, 34 Г
м.Университет 17 6 м.Вокзальная 19 9
Медичний центр "Мольфа" надає високоякісну медичну допомогу за наступними напрямками: урологія, терапія, психотерапія, дієтологія, косметологія і інші. Лікарі, які працюють в центрі, досконало володіють новітніми методиками лікування різних захворювань.
Київ м. Ірпінь, вул. Українська, 82
Центр хребта Респайн (Respine) в Ірпені — один з філіалів мережі центрів з діагностики, лікування, а також реабілітації при патології хребетного стовпа, суглобів і ускладненнях, пов'язаних з прогресуванням даних захворювань
  • Консультація дієтолога лікаря вищої категорії Шаверіної І.С. online + розробка програми харчування (до 60хв) 450
  • Консультація дієтолога лікаря вищої категорії Шаверіної І.С. вторинна консультація online + нове меню (до 30хв) 350
Київ вул. Героїв Дніпра, 67 А
м.Героев Днепра 10 2 м.Минская 23 5
Медичний центр "Альтернатива" на Героїв Дніпра надає пацієнтам широкий спектр якісних лікувально-діагностичних послуг. Основні напрямки роботи клініки: ультразвукова діагностика, терапія, гінекологія, дерматологія, косметологія, озонотерапія, урологія, фізіотерапія, гастроентерологія. В установі також можна записатися на прийом до алерголога, дієтолога, інфекціоніста, кардіолога, педіатра і ендокринолога.
  • Консультація Дієтолога з розробкою індивідуальної програми харчування, зниження ваги, корекції стану здоров'я із застосуванням Біоімпедансного аналізу складу тіла 1 400
  • Консультація лікаря Дієтолога 800
  • Консультація лікаря Дієтолога повторна (протягом 2-х тижнів) 700
Клиники сети "Альтернатива"
Київ вул. Драча, 3
м.Лукьяновская 21 5 м.Золотые ворота 21 9
Медичний центр "Альтернатива" на Некрасівській пропонує пацієнтам комплексну діагностику здоров'я, лікування безлічі хронічних захворювань без використання медикаментів. Лікування здійснюється за авторським методом головного спеціаліста клініки Тимченко О.В. Пацієнтів приймають лікарі різних напрямків: алерголог, дерматолог, вертебролог, гастроентеролог, косметолог, дерматолог, невролог, мануальний терапевт, педіатр і т.д.
  • Консультація лікаря Дієтолога 800
  • Консультація лікаря Дієтолога повторна (протягом 2-х тижнів) 700
Київ вул. Вадима Гетьмана, 3 , Шулявка
м.Шулявская 7 15 м.Дорогожичи 33 18
Більше 10 років відома на ринку медичних послуг компанія «Інститут клінічної медицини». Клініка пропонує послуги щодо своєчасної якісній діагностиці стану організму і виявленню проблем на ранніх стадіях: експертне ультразвукове дослідження, дуплексне сканування судин, ендоскопічна діагностика (гастроскопія, кольпоскопія), дерматоскопія, функціональна діагностика (електрокардіографія), фолікулометрія. Приймає лікар: Шокина Елена Павловна
  • Консультація дієтолога 950
6,0
Спеціалізована клініка «Модерний діабетичний центр» проводить діагностику та лікування дітей і дорослих з ендокринними патологіями. Крім ендокринолога в центрі прийом ведуть фізіотерапевт, офтальмолог, подолог фахівець, що займається проблемами стоп. Клініка розпорядженні власну діагностичною лабораторією та денним стаціонаром.
Київ вул. О.Кониського (Тургенівська), 38А
м.Университет 21 9 м.Лукьяновская 22 6
Бучок Софія Ігорівна – лікар-гастроентеролог та дієтолог з десятирічним досвідом. Вона надає консультації з різних гастроентерологічних захворювань та розробляє індивідуальні дієтичні рекомендації. У своїй практиці лікар не використовує застарілі дієти за номерами, а пропонує сучасний підхід до здорового харчування. Залиште турботи про своє харчування на нас – ми допоможемо створити ідеальну здорову тарілку саме для вас! Приймає лікар: Бучок София Игоревна
  • Консультація первинна дієтолога 1 100
  • Консультація повторна дієтолога з загальними рекомендаціями по харчуванню в подальшому 1 000
  • Консультація повторна з формуванням прикладів меню-тарілок на 7 днів 3 000
  • Онлайн-консультація 800
  • Консультація в кількості 1 онлайн або 1оффлайн +Супровід (в режимі текстових повідомлень в месеенджері-вайбер, сігнал або телеграмм -3 тижні 1 700
  • дивитися весь прайс
Пн: 08:00-13:00 Вт: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00
Сеть клиник "Медиком"
5,2
Київ вул. Василя Тютюнника, 37/1
м.Дворец Украина 6 2 м.Печерская 16 6 м.Зверинецкая 21 10
Поліклініка «Медіком» розташоване в житловому комплексі «Престиж Хол» на вулиці Анрі Барбюса. Високий професіоналізм персоналу, що пройшов суворий конкурсний відбір, дозволяє бути впевненими в якості та результативності лікування. Багатопрофільна клініка працює за такими напрямками: Консультації педіатрів, терапевтів, вузькопрофільних фахівців; Діагностичні послуги; Вакцинації в будь-якому віці (від планових - новонародженим до сезонних або строкових - перед виїздом в екзотичну країну); Обслуговування викликів додому - як екстреного, так і чергового характеру. Приймає лікар: Джалалова Виктория Николаевна
Київ вул. Сирецька, 32 , Куренівка
м.Сырец 36 9 м.Почайна 43 16
Амбулаторно-хірургічна клініка «Леомед» розташована в центрі на Подолі. Спеціалізація медзакладу — оперативна терапія за системою «хірургія 1 дня». Компонентами структури медустанови є: консультаційні та маніпуляційні кабінети, діагностичне відділення, операційний блок амбулаторного хірургічного втручання, палати обслуговування у денному стаціонарі.
Пн: 08:00-19:00 Вт: 08:00-19:00 Ср: 08:00-19:00 Чт: 08:00-19:00 Пт: 08:00-19:00 Сб: 09:00-18:00
Київ вул. Богомольця, 4
м.Дворец спорта 16 14 м.Кловская 17 11
Неврологічна клініка доктора Яценко спеціалізується на діагностиці та лікуванні неврологічних захворювань різної етіології. Вищий медичний персонал клініки складається з восьми лікарів. Спеціалісти приймають як дорослих, так і дітей.