Сторінка 44. Приватні клініки в Києві (відкриті по сб. клініки)

Знайдено 1074 клініки

Сб Нед Цілодобово
Колосова Лілі
Декілька років я та моя родина користуємось послугами клініки. Дуже задоволені.
Анна Андреевна, просто шикарный доктор, спасибо большое за вашу работу❤️ребенок совсем перестал бояться стоматологов благодаря вашему подходу
Андрей
Классный ребенку понравилось
Тоня
З зубами у мене проблем немає, завдяки Ользі Брониславівні. Вона все вилікувала за кілька місяців. Останній раз я зверталася до неї за відбілюванням. Результатом натішитися не можу. Вона дуже кваліфікований стоматолог. Тепер мені хочеться частіше посміхатися, щоб люди теж оцінили мої зубки.
Київ пр-т Голосіївський, 130/57
м.Выставочный центр 4 10 м.Ипподром 13 7 м.Васильковская 17 5
Центр стоматології «Доктор Сидельников» надає послуги — лікування карієсу і видалення зубів, зняття зубних відкладень, протезування зубів, відбілювання та чистка. Також в стоматології надаються послуги дітям. З метою діагностики проводиться рентген.
  • Цитомегаловірус, Cytomegalovirus, ДНК методом REAL TIME ПЛР – кількісн. (слина, сеча, кров, ліквор, амніотична рідина та ін.) 870
  • Міомектомія (видалення міоматозних вузлів матки, гістерорезектоскопія) 1 450
  • Визначення експресії CD138, CD56, BCL-6в ендометрії 2 240
  • Фосфор у сечі 170
  • Парвовірус В19, Human parvovirus, ПЛР – кількісн. (кров, слина, мазок з ротової порожнини, ліквор, хоріон, амніотична рідина, біоптат кісткового мозку) 1 480
в клініці 8 лікарів
Київ вул. Драгоманова, 40 Е , Позняки
м.Позняки 14 4 м.Харьковская 18 8
Стоматологічна клініка "Mydent" надає широкий спектр послуг з діагностики і терапії зубного ряду, відновлює його цілісність.
в клініці 4 лікарі
Київ вул. Георгія Кірпи, 2а (Бізнес центр, 1 поверх, оф. 108)
м.Вокзальная 10 9 м.Олимпийская 35 15 м.Университет 18 9
Діагностичний центр «Відродження здоров'я» пропонує послуги з діагностики та відновленню роботи організму без використання хірургічних та медикаментозних методів. Біорезонансна терапія з 2003 року включена в список методів лікування, що відносяться до традиційної медицини. Статистика закладу говорить про те, що більше 85% пацієнтів, які звернулися за допомогою на різних стадіях захворювання, повністю видужували завдяки застосуванню: БІО-лікування, БІО-препаратів (вітамінів і мінералів, біокомплексів, «живих» паст), БІО-апаратів (з серії «БІОМЕДІС»: Біомедіс і Дета, ДеВіто)
в клініці 12 лікарів
Київ вул. Вишгородська, 38
м.Почайна 28 м.Оболонь 30
Багатопрофільна клініка сімейної медицини «Радомед» заснована в 2012 році. Установа розпорядженні діагностичним і фізіотерапевтичним відділенням і двома відділеннями для дітей і дорослих.
ADONIS
в клініці 31 лікар
Лікувально-діагностичний центр ADONIS на Жилянській створений, для максимального задоволення потреб українців у сучасному та якісному медичному обслуговуванні. Ми пропонуємо нашим пацієнтам найповніший спектр консультацій та діагностичних обстежень згідно з сучасними європейськими протоколами. На базі кліники працюють висококваліфіковані лікарі різних спеціальностей, кабінети ультразвукових та ендоскопічних досліджень, технологічні операційні та сучасна лабораторія.
в клініці 4 лікарі
Київ вул. Дєміївська, 16
м.Демеевская 7 3 м.Голосеевская 11 5
KINDERKLINIK — єдина спеціалізована мережа клінік для дітей та батьків у Києві. 4 філії у Києві: Виноградар, Печерська. Позняки, Голосієво. Доказові лікарі для дітей та дорослих. Власна лабораторія.
  • Вакцинація з використанням вакцини: "Синфлорикс" (Проти 10 штамів пневмококу) 1 900
  • Вакцинація з використанням вакцини: "Твінрикс" (Для профілактики вірусних гепатитів А та В) 1 780
  • Вакцинація з використанням вакцини: "Тетраксим" (Проти дифтерії, кашлюка, правця, поліомієліта) 1 200
  • Вакцинація з використанням вакцини: "ФСМЕ-ІМУН Джуніор" (Для профілактики кліщового енцефаліту) 2 110
  • Вакцинація з використанням вакцини: "ФСМЕ-ІМУН" Пфайзер Ейч. Сі. Пі. Корпорейшн (Для профілактики кліщового енцефаліту 0,5 мл) 2 150
в клініці 2 лікарі
Київ вул. Вишгородська, 69
м.Героев Днепра 49 11 м.Минская 55 12 м.Сырец 20
Діагностичний центр «SMART-діагностика» спеціалізується на проведенні діагностичних процедур, зокрема магнітно-резонансної та комп'ютерної томографії. Центр постійно підтримує гнучку систему знижок. Наявна сучасна апаратна база для проведення точної діагностики.
Багатопрофільний медичний центр «Євроклініка» надає кваліфіковану медичну допомогу для дорослих і дітей. Консультування та призначення лікування фахівцями різних профілів. УЗД діагностику з використанням новітнього діагностичного обладнання експертного класу. Виклик додому.
Київ пер. Обсерваторний, 3 А (лабораторний корпус інституту урології) , Афанасівський яр
м.Золотые ворота 17 8 м.Университет 17 8
Клініка медичної діагностики "Life Scan" — діагностичний центр, що надає пацієнтам широкий перелік послуг в області інструментальної діагностики (комп'ютерна томографія). Обстеження виконується передовим томографічним обладнанням преміум класу. 128 зрізовий томограф дозволяє здійснювати швидке і точне сканування організму з мінімальними перешкодами, при мінімальному променевому навантаженні всього за кілька хвилин.
в клініці 5 лікарів
Київ вул. Жилянська, 69/71 , Центр
м.Вокзальная 13 5 м.Олимпийская 19 14
Медичний центр «Серце і судини» - спеціалізована кардіологічна клініка, яка була заснована в лютому 2003 року. Головна сфера діяльності центру - кардіологічні і судинні захворювання. Спеціалісти клініки - кардіологи, кардіореаніматологи, функціональні діагности та спеціалісти УЗ-діагностики. Окрім того, в медичному центрі працюють і лікарі суміжних спеціальностей. Більшість кваліфікованого персоналу має науковий ступінь медицини.
Працює з
Пн: 08:30-15:30 Вт: 08:30-15:30 Ср: 08:30-18:00 Чт: 08:30-15:30 Пт: 08:30-15:30 Сб: 10:00-15:00