Сторінка 44. Приватні клініки в Києві (відкриті по сб. клініки)

Харченко Ольга Вас.
Велике дякую,дуже чуйні,доброзичливі,професіонали в своїй справі.рекомендую.
Галина
Все було коротко і чітко. Лікар дуже уважний до найменших дрібничок, не рекомендує нічого зайвого. Вислухала, порадила те, що потрібно. Обстеженням цілком задоволена. Обов'язково прийду ще та буду рекомендувати усім знайомим та друзям!
Надія
Лікар професіонал! Призначає адекватне лікування, відповідає на питання без обхідних фраз. Тепер, буду шукати способи не підтримувати, а лікувати хворобу. Я впевнений що лікар мені у цьому допоможе. Надалі буду звертатися до неї.
Все дуже сподобалося! Дуже хороший лікар, по-людськи ставиться до пацієнтів. Спеціаліст все доступно пояснила, детально розповіла і показала, приємна жінка, уважна. Прийомом залишилася задоволена. Безперечно буду приходити ще!
Київ пр-т Космонавта Комарова, 40 (оф. 3)
м.Берестейская 37 11 м.Политехнический институт 53 7
Медична служба перевезень "МедТаксі" в Києві спеціалізується на перевезенні в комфортних умовах пацієнтів в різними захворюваннями. У штаті служби висококваліфіковані і ввічливі співробітники, медичний персонал.
в клініці 2 лікарі
Київ вул. Дніпровська набережна, 25
м.Осокорки 15 3 м.Позняки 27 7
Клініка сучасної ревматології на Осокорках - медичний заклад, який спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні ревматичних захворювань. Поєднання лабораторної та інструментальної діагностики дозволяють швидко виявляти патології і призначати лікування.
в клініці 16 лікарів
Клініка генетики репродукції "Вікторія" створена в 2007 році, займається лікуванням безпліддя, працює в області репродуктивних технологій. Фахівці центру ведуть активну науково-практичну діяльність, мають високий рівень професійної підготовки.
в клініці 2 лікарі
Багатопрофільний медичний заклад "Клініка тибетської медицини" займається лікувальною діяльністю, заснованою на методиках тибетської медицини. Клініка почала функціонувати з 2004 року.
Працює з
Вт: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-18:00
в клініці 1 лікар
Київ вул. Волоська, 50/38 (вхід з боку вул. Введенській)
м.Контрактовая площадь 7 3 м.Тараса Шевченко 10 5
Багатопрофільна клініка "Моя сім'я" спеціалізується на проблемах гінекології та урології, виконує діагностику та лікування різних захворювань за 17 основними напрямками. У штаті клініки є гінеколог, уролог, ендокринолог, психіатр-психотерапевт, невропатолог, кардіолог, гастроентеролог, дерматолог, педіатр, ортопед-травматолог, дитячий психоневролог, масажист. Це досвідчені фахівці, деякі мають науковий ступінь.
в клініці 10 лікарів
Київ вул. Ломоносова, 77
м.Васильковская 21 4 м.Выставочный центр 15 5 м.Ипподром 18 6
Спеціалісти багатопрофільного медичного центру «Медельвейс» проводять лікування та консультації з гінекології, неврології, кардіології та багатьма іншими напрямами. Є можливість виїзду фахівця додому до пацієнта (взяття аналізів, ін'єкції, масаж). Діє ряд акцій і знижок на комплексні програми обстеження.
ADONIS
в клініці 4 лікарі
Київ пр-т Петра Григоренка, 22/20
м.Позняки 17 7
Лікувально-діагностичний центр ADONIS (Адоніс) на Позняках пропонує широкий спектр медичних послуг для дорослих і дітей. З дітьми в медустанові працюють такі лікарі: алерголог, гастроентеролог, анестезіолог, гінеколог, кардіоревматолог, педіатр, офтальмолог, пульмонолог, ендокринолог та інші. Дорослі можуть записатися на прийом до сімейного лікаря.
ADONIS
Київ вул. Княжий затон, 9 , Позняки
м.Позняки 14 8 м.Осокорки 16 8
Лікувально-діагностичний центр ADONIS (Адоніс) на Княжому Затоні надає широкий спектр якісних послуг для дорослих і дітей. Основні напрямки діяльності центру: ультразвукова діагностика, лабораторні аналізи, андрологія, маммология і гінекологія, репродуктологія, хірургія та урологія. У клініці також можна записатися на консультацію до офтальмолога і травматолога.
в клініці 11 лікарів
Київ вул. Костянтинівська, 22/17а
м.Контрактовая площадь 4 5 м.Тараса Шевченко 10 6 м.Лукьяновская 34 25
Клініка провідної сімейної стоматології «Аванто» у Києві працює з 1993 року. Професійний колектив у своїй роботі використовує тільки високотехнологічне обладнання, якісні сертифіковані матеріали. На будь-яку виконану роботу фахівці надають 3 роки гарантії. Індивідуальний підхід, безпека і безболісність лікування, робота з клієнтами страхових компаній, постійно діючі знижки та акції - відмінні особливості роботи «Аванто».
  • Застосування мікроскопа от 500
  • Професійна гігієнічна чистка зубів і зняття твердих зубних відкладень от 2 450
  • Фотополімерна пломба, реставрація от 2 700
  • Склоіномерна пломба от 1 650
  • Пломбування одного каналу зуба от 2 550
в клініці 15 лікарів
Київ вул. Старонаводницька, 13
м.Печерская 7 1 м.Дворец Украина 31 15 м.Днепр 39 7
Стоматологічна клініка Аванто у Печерську працює на засадах сімейної медицини. Центр пропонує сучасні стоматологічні послуги з використанням ультрасучасного обладнання та якісних матеріалів. «Ivoclar», «Bredent», «Heraeus», «Kulzer», «Renfert», «KaVo», «Saratoga», «Shick» — обладнання, яке застосовується в естетичній стоматології.
  • Плазмотерапія (A-PRF) при видаленні, аугментації та ін. от 1 750
  • Синус-ліфтинг відкритий от 18 600