Сторінка 9. Клініки в Києві (Дарницький район) (відкриті по сб. клініки)

Ірина Савчук
Венеролог із медцентру Велес швидко діагностувала у мене проблему, яка турбувала тривалий час. Лікар зробила обстеження і призначила лікування мені і чоловіку. Курс лікування дав відмінний результат, і тепер ми почуваємося абсолютно здоровими.
Наталія Куницька
Ендокринолог із медичного центру Велес виявила у мене початкову стадію цукрового діабету. Зробила УЗД підшлункової залози та завдяки призначеному нею лікуванню і рекомендаціям щодо харчування, я тримаю нормальний рівень цукру під контролем.
Христина Хвесик
Офтальмолог із Велесу допомогла моєму чоловіку відновити зір після перенапруги очей через тривалу роботу за комп’ютером. Лікарка призначила лікування, масаж очей та спеціальну гімнастику для очей, які дали помітний результат.
Анна Тодоренко
Гінеколог із медичного центру Велес допомогла впоратись з проблемою полікістозу яєчників. Після призначеного лікування я помітила значне покращення самопочуття. Щиро вдячна за уважність і професіоналізм!
Київ вул. Анны Ахматової, 13 А
м.Позняки 21 4 м.Харьковская 22 10
Багатопрофільний медичний центр "Велес" працює понад 15 років, надає допомогу в лікуванні різних хвороб за 18 напрямами методами консервативної і народної медицини.
в клініці 7 лікарів
Київ вул. Драгоманова, 2 Б
м.Позняки 32 8 м.Харьковская 34 9
Багатопрофільний медичний центр "Натус" розпочав роботу в 2017 році, спеціалізується в області сімейної медицини, займається амбулаторним лікуванням як маленьких, так і дорослих пацієнтів. Тут працюють кваліфіковані лікарі. Застосовується індивідуальний підхід, уважне ставлення до пацієнтів.
в клініці 13 лікарів
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 2 , Осокорки
м.Осокорки 7 3 м.Позняки 10 5 м.Славутич 21 6
Медичний центр «Ваш ЛІКАР» на Осокорках надає пацієнтам діагностику і лікування за багатьма медичними напрямками. Тут працюють висококваліфіковані фахівці за напрямками: Сімейна медицина, Педіатрія, Кардіологія, Неврологія, Отоларингологія, Офтальмологія, Психологія, Ортопедія, Фізіотерапія, Масаж, Денний стаціонар, УЗ-діагностика, Функціональна діагностика, Вакцинація.
в клініці 3 лікарі
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 8 , Позняки
м.Осокорки 12 10 м.Позняки 17 4
Добродій — клініка для всієї сім'ї, яка надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей, лабораторне та інструментальне обстеження. Доступна послуга виклику лікаря додому, оформлення довідок. Для вакцинації використовуються вакцини лідерів світового ринку вакцин Glaxo Smith Kline (GSK), Sanofi-Aventis.
  • Встановлення внутрішньоматкової спіралі 650
  • Видалення внутрішньоматкової спіралі 700
  • Видалення поліпа в/ матки 1 200
  • Виїзд лікаря на вакцинацію 450
  • Виїзд медсестри на вакцинацію 400
в клініці 3 лікарі
Київ вул. Княжий Затон, 9
м.Осокорки 7 1 м.Позняки 9 8
Київська ЛОР клініка "Амріта" спеціалізується на лікуванні захворювань носа, вух і горла. Фахівці клініки надають послуги наступних категорій: відновлення слуху; комплексна діагностика; лікування різних ЛОР-патологій; усунення хропіння; консультації лікарів: отоларинголога; психотерапевта.
  • Консультація лікаря-отоларинголога первинна 700
ADONIS
в клініці 17 лікарів
Київ наб. Дніпровська, 26 К
м.Осокорки 2 1 м.Славутич 12 4
Медичний центр сімейного здоров’я «Адоніс» спеціалізується на лікуванні безпліддя, гінекології та дитячій медицині. Серед співробітників центру багато лікарів вищої категорії, відомих також і за кордоном.
Київ вул. Євгенія Харченко, 64 , Бортничі
м.Бориспольская 60 10
Центр сімейної медицини «Family Care» в Бортничах спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних захворювань. Прийом ведуть кваліфіковані лікар: терапевти, гастроентерологи, гомеопати, кінезітерапевти, косметологи, отоларингологи, проктологи, стоматологи, рефлексотерапевти.
Київ вул. Сімферопольська, 8
м.Харьковская 42 6
Лікувально-діагностичний центр «МІБС» спеціалізується на проведенні УЗД т МРТ-діагностики різноманітних захворювань. Центр обладнаний високоточною медичною технікою (томографи SIEMENS). Діє гнучка система знижок та пільги для деяких категорій населення (ветерани, ліквідатори аварії на ЧАЕС тощо).
ЛДЦ НеоЛаб
Київ вул. Декабристів, 9
м.Харьковская 6 4 м.Вырлица 16 7
Сучасна медична лабораторія діагностики «НеоЛаб» на вул. Декабристів входить в найбільшу мережу діагностичних центрів України. Тут виконуються всі види лабораторних досліджень.
Моя клиника
в клініці 6 лікарів
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки 10 3 м.Славутич 19 5 м.Позняки 20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні картки, дію різноманітні акційні пропозиції.