Сторінка 8. Клініки в Києві (Дарницький район) (відкриті по сб. клініки)

Знайдено 154 клініки

Олександр
Ми з сином були на прийомі у Журавльової Тамари Миколаївни. Я дуже давно не зустрічала таких кваліфікованих докторів. Лікар все пояснила, відповіла на всі питання, оглянула ретельно дитину і дала рекомендації з лікуванням. Можу сказати одне. Тамара Миколаївна надзвичайний лікар.
Віта
Дуже позитивні враження. Одразу видно що лікар, професіонал своєї справи. Призначив декілька аналізів, яких ніхто раніше не призначав. Підхід до дити хороший, син задоволений. Лікування ефективне, на інше і не розраховували. Дякую!
Ніна
Лікар мене вислухав, всі мої побажання і скарги, відповів на всі запитання. Мені сподобалася клініка. Якщо виникнуть якісь питання звичайно буду звертатися ще до цього висококваліфікованого професіонала. Рекомендую!
Вікторія
Досить досвідчена людина, це зрозуміло вже з розмови. Все пройшло добре, огляд теж. Дитина також задоволена спеціалістом! На даний момент проходимо курс лікування, призначений спеціалістом. Почуваємо себе значно ліпше! Прийдемо ще.
в клініці 4 лікарі
Київ вул. Бориспільська, буд. 9
м.Красный хутор м.Дарница
КЛІНІКА ТИМЧАСОВО НЕ ПРАЦЮЄ. INVIVO CLINIC - це клініка, яка надає якісні та професійні послуги для всієї родини. Наші цінності: соціальна відповідальність, довіра клієнта, розвиток, команда. Ми працюємо з людьми та для людей, допомагаючи зберегти найцінніше, що є в людини - її здоров'я!
  • Внутрішньовенна ін'єкція 150
  • Внутрішньом'язова ін'єкція 80
  • Внутрішньовенна інфузія (крапельниця) до 60 хв. 250
  • Виклик медичної сестри для взяття біоматеріалу 400
  • Виклик медичної сестри для маніпуляціїї вдома 650
в клініці 7 лікарів
Київ вул. Драгоманова, 2 Б
м.Позняки 32 8 м.Харьковская 34 9
Багатопрофільний медичний центр "Натус" розпочав роботу в 2017 році, спеціалізується в області сімейної медицини, займається амбулаторним лікуванням як маленьких, так і дорослих пацієнтів. Тут працюють кваліфіковані лікарі. Застосовується індивідуальний підхід, уважне ставлення до пацієнтів.
в клініці 14 лікарів
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 2 , Осокорки
м.Осокорки 7 3 м.Позняки 10 5 м.Славутич 21 6
Медичний центр «Ваш ЛІКАР» на Осокорках надає пацієнтам діагностику і лікування за багатьма медичними напрямками. Тут працюють висококваліфіковані фахівці за напрямками: Сімейна медицина, Педіатрія, Кардіологія, Неврологія, Отоларингологія, Офтальмологія, Психологія, Ортопедія, Фізіотерапія, Масаж, Денний стаціонар, УЗ-діагностика, Функціональна діагностика, Вакцинація.
в клініці 3 лікарі
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 8 , Позняки
м.Осокорки 12 10 м.Позняки 17 4
Добродій — клініка для всієї сім'ї, яка надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей, лабораторне та інструментальне обстеження. Доступна послуга виклику лікаря додому, оформлення довідок. Для вакцинації використовуються вакцини лідерів світового ринку вакцин Glaxo Smith Kline (GSK), Sanofi-Aventis.
  • Встановлення внутрішньоматкової спіралі 650
ADONIS
в клініці 17 лікарів
Київ наб. Дніпровська, 26 К
м.Осокорки 2 1 м.Славутич 12 4
Медичний центр сімейного здоров’я «Адоніс» спеціалізується на лікуванні безпліддя, гінекології та дитячій медицині. Серед співробітників центру багато лікарів вищої категорії, відомих також і за кордоном.
Київ вул. Євгенія Харченко, 64 , Бортничі
м.Бориспольская 60 10
Центр сімейної медицини «Family Care» в Бортничах спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних захворювань. Прийом ведуть кваліфіковані лікар: терапевти, гастроентерологи, гомеопати, кінезітерапевти, косметологи, отоларингологи, проктологи, стоматологи, рефлексотерапевти.
Київ вул. Сімферопольська, 8
м.Харьковская 42 6
Лікувально-діагностичний центр «МІБС» спеціалізується на проведенні УЗД т МРТ-діагностики різноманітних захворювань. Центр обладнаний високоточною медичною технікою (томографи SIEMENS). Діє гнучка система знижок та пільги для деяких категорій населення (ветерани, ліквідатори аварії на ЧАЕС тощо).
ЛДЦ НеоЛаб
Київ вул. Декабристів, 9
м.Харьковская 6 4 м.Вырлица 16 7
Сучасна медична лабораторія діагностики «НеоЛаб» на вул. Декабристів входить в найбільшу мережу діагностичних центрів України. Тут виконуються всі види лабораторних досліджень.
Моя клиника
в клініці 7 лікарів
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки 10 3 м.Славутич 19 5 м.Позняки 20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні картки, дію різноманітні акційні пропозиції.
в клініці 4 лікарі
Київ вул. Олени Пчілки, 4
м.Позняки 27 8 м.Харьковская 34 8
Багатопрофільний діагностичний центр «ВІП ТЕСТ» спеціалізується на діагностиці і лікуванні інфекційних та запальних процесів. За роки свого існування він значно удосконалив свою діагностичну базу.