Сторінка 2. Аналіз сечі в Києві (Дарницький район)

Фильтр: (Знайдено 32 клініки)
Знайдено 32 клініки

Сб Нед
Сортировка
Черкасова Людмила Григорівна
Чітко, швидко, кваліфіковано
Демянов Костянтин Олександрович
Константинов Владимир Павлович
21 ноября был на приеме у доктора Мухоид Светланы Сергеевны .Давать оценку специалисту с которым я проконтактировал лишь единожды думаю я не вправе, скажу о ней как о человеке в котором я увидел такие черты как добросовестность,сосредоточенность в работе с пациентом,внимательность,скромность.Получил ряд полезных советов в которых я и нуждался,за что и признателен.Внимательно посмотрел все отзывы ,но на Светлану Сергеевну не нашел ничего,для меня это было неожиданностью ,моя точка зрения -к этому специалисту следует присмотреться ,я хочу пожелать ей здоровья и успехов в работе .С уважением
Рафальська Анастасія Ігорівна
Відповідають на будь які питання
Днепролаб
Київ пр-т Бажана, 12
м.Осокорки 10 1 м.Позняки 11 5
У відділенні за адресою проспект Бажана, 12 проводяться всі види ультразвукових досліджень, приймаються всі види лабораторних досліджень крові, гінекологічних та урологічних мазків, аналізи калу і сечі.
  • Панкреатична еластаза (в калі) 530
  • Кальцій в сечі 70
  • Фосфор сечі 70
  • Аналіз сечі на цукор (добова сеча) 85
  • Аналіз сечі на кетони 85
Київ вул. Срібнокільська, 20
м.Осокорки 8 5
Приватна медична клініка Oxford Medical — це найбільша мережа медичних центрів в Україні. Компанія надає широкий спектр послуг на протязі 15 років. Клієнтам доступна допомогу більше 30 кваліфікованих фахівців.
  • Бакпосів сечі на наявність аеробних та факультативно-анаеробних мікроорганізмів+ антибіотикограма (5064) (6 р.д.) 420
  • Мікробіологічне дослідження сечі**:ідентифікація мікроорганізмів.Антибіотикограма з МІК.(5р.д)(1008) 2 145
  • Мікробіологічне дослідження сечі**:ідентифікація мікроорганізмів.Антибіотикограма.(5р.д) (1009) 870
  • Бакпосів сечі на мікрофлору (визначення ступення бактеріурії) + чутливість до а/б (автоматизований метод) (A023) ( 5 р д) 590
  • Кортизол в сечі (4-8 р.д) (4107) 540
Днепролаб
Київ вул. Тростянецька, 8 Д
м.Харьковская 27 4 м.Вырлица 29 5
У Діагностичному центрі «Дніпроолаб» по вул. Тростянецька проводиться взяття біологічного матеріалу дітям та вагітним жінкам.
  • Аналіз сечі на цукор (добова сеча) 85
  • Аналіз сечі на кетони 85
  • Білок в сечі (добова сеча) 80
  • Передопераційний III((ЗАК, коагулограма, HBsAg, глюкоза, Група крові, Rh-фактор, Загальний аналіз сечі, HBsAg, антитіла Ig(М+G) HCV, антитіла Ig (G+М) до Treponema pallidum, антитіла Ig(М+G) HIV 1/2 (експрес-тест)) 1 350
  • Альфа-амілаза крові, сечі 100
Київ вул. Урлівська, 40
м.Осокорки 26 9 м.Позняки 27 8
Спеціалізований медичний центр "Клініка Доброго Доктора" займається веденням чоловічого і жіночого статевого здоров'я.
  • Бактеріологічне дослідження сечі + антибіотикограма 550
  • Аналіз сечі за Зимницьким (Zimnitsky urine test) 143
  • Аналіз сечі за Нечипоренко (Nechiporenko urine test) 143
  • Аналіз сечі на білок (добова порція) (Urine total protein, 24H urine protein) 132
  • Аналіз сечі на кетони (Ketones, KET Ur) 143
6,7
Київ вул. Урлівська 23-Г
м.Позняки 31 7
Медичний центр Дитина — багатопрофільний лікувально-діагностичний заклад, фахівці якого готові надати кваліфіковану допомогу дітям до 18-ти років. Центр працює щоденно. Завдяки злагодженій роботі персоналу, знанням і вмінням знайти індивідуальний підхід до кожного малюка, дитина не відчуває дискомфорт і страх. Стаж співробітників досягає 18-ти років. Вони регулярно проходять стажування за кордоном, а за основу надання допомоги взяті принципи західних центрів.
  • Загальний аналіз сечі 180
6,7
Київ вул. Ялтинська, 8
м.Харьковская 25 9 м.Лесная 50 14 м.Дарница 15
У відділенні за адресою вулиця Ялтинська, 8 приймаються всі види лабораторних досліджень крові, гінекологічних та урологічних мазків, аналізи калу і сечі.
  • Альфа-амілаза крові, сечі 100
  • Альфа-амілаза сечі 75
  • Бактеріологічне дослідження сечі 330
  • Загальний аналіз сечі 190
ADONIS
Київ наб. Дніпровська, 26 К
м.Осокорки 2 1 м.Славутич 12 4
Медичний центр сімейного здоров’я «Адоніс» спеціалізується на лікуванні безпліддя, гінекології та дитячій медицині. Серед співробітників центру багато лікарів вищої категорії, відомих також і за кордоном.
ADONIS
Київ вул. Княжий затон, 9 , Позняки
м.Позняки 14 8 м.Осокорки 16 8
Лікувально-діагностичний центр ADONIS (Адоніс) на Княжому Затоні надає широкий спектр якісних послуг для дорослих і дітей. Основні напрямки діяльності центру: ультразвукова діагностика, лабораторні аналізи, андрологія, маммология і гінекологія, репродуктологія, хірургія та урологія. У клініці також можна записатися на консультацію до офтальмолога і травматолога.
ЛДЦ НеоЛаб
Київ вул. Декабристів, 9
м.Харьковская 6 4 м.Вырлица 16 7
Сучасна медична лабораторія діагностики «НеоЛаб» на вул. Декабристів входить в найбільшу мережу діагностичних центрів України. Тут виконуються всі види лабораторних досліджень.
Київ пр-т Петра Григоренка, 13б
м.Позняки 19 4 м.Харьковская 33 4
Багатопрофільна приватна клініка «Інсайт Медікал» надає широкий спектр медичних послуг. Тут практикують фахівці за 15 напрямами в медицині. У клініці можна отримати консультацію в області акушерства та гінекології, кардіології, хірургії, психології, неврології, психіатрії, ендокринології та інших.