Сторінка 3. Професійна чистка зубів в Києві

Знайдено 132 клініки

Сб Нед Цілодобово
Полностью довольна Лосик Юлией Николаевной, лечу у нее зубы уже очень много лет. Клиника хорошая, доступные цены, работа качественная, быстрая и безболезненная. Все профессионально. Рекомендую.
Олеся
У мене невелика проблема з привкусом. Тому я постійно відвідую ортодонта в клініці "ОРТОЛАЙФ". Уже за декілька місяців я помітила зміни. Хочу від щирого серця подякувати своєму лікарю! Ви справжній професіонал своїє нелегкої справи.
Ірина
Жахливий зубний біль привів мене до клініки "ОРТОЛАЙФ" що на Тургенєвська, 76-78. Як виявилося з часом в моєму білошному зубчику утворилася дірочка, і потрібно було запломбувати. Як пояснив мені лікар він використав сучасний фотополімер. Результатом повністю задоволена.
Роман
Не так давно лікував зуби в стоматологічній клініці "ОРТОЛАЙФ". Залишився повністю задоволений. Не правдку говорять що послуги хорошого стоматолога дороговартісні. Дана клініка повністю спростовує цей стереотип. Рекомендую!
6,7
Київ вул. Щусєва, 6
м.Дорогожичи 5 6
Стоматологічна клініка Дентал Гуру надає такі стоматологічні послуги: Імплантація Видалення зубів Професійна гігієна Відбілювання Лікування каналів Лікування під мікроскопом Пломби і реставрація Брекети Апарати Елайнери Вініри Коронки Протези
  • Гігієнічна чистка (2щелепи от 1 150
6,2
Київ вул. Тургенівська, 76/78 , Лук'янівка
м.Лукьяновская 14 12 м.Золотые ворота 30 23
Спеціалізований медичний центр «Ортолайф» пропонує кваліфіковану стоматологічну допомогу пацієнтам. Основні напрямки роботи — терапевтична стоматологія, ендодонтія, ортопедична і естетична стоматологія, гігієна і профілактика, дитяча стоматологія, ортодонтія і пародонтологія.
6,1
Київ вул. Чистяківська, 2 А
м.Святошин 4 3 м.Нивки 13 9
Спеціалізований медичний центр "Доктор Зуб" займається вирішенням багатьох стоматологічних проблем. Пріоритетний напрямок клініки — дитяча стоматологія.
  • Урок гігієни 350
6,1
Київ пр-т Академіка Палладіна, 20
м.Академгородок 8 4 м.Житомирская 14 7
Роса Дент — це ультрасучасна стоматологія, що надає комплексні послуги з терапії захворювань ротової порожнини і зубів. Сучасне технічне оснащення дозволяє отримати максимально достовірний результат і на підставі діагностичних заходів визначити схему лікування.
  • Комплексна чистка зубів для дітей (тимчасовий, змінний прикус) 800
Cеть клиник "Стомател"
Київ вул. Димитрова, 5 Б
м.Олимпийская 6 9 м.Печерская 25 11
Стоматологічна клініка "Стомател" надає всі види стоматологічного лікування захворювань щелепно-лицьової зони. Прийом пацієнтів ведуть кваліфіковані фахівці - стоматолог-терапевт, ортопед, хірург, імплантолог.
Київ бул. Миколи Міхновського, 6-Б
м.Зверинецкая м.Лыбедская
Ми в PROZHEIKO dental studio переконані: кожна усмішка унікальна. Тому наше кредо — лише індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сучасні технології та досвідчені лікарі дозволяють зробити процес лікування максимально комфортним та безболісним. Запишіться на консультацію та зробіть перший крок до своєї нової усмішки! Приймає лікар: Юзюк Александра Николаевна
  • Професійна гігієна ротової порожнини (ультразвук, air flow, полірування) 2 500
  • Пародонтологічна професійна гігієна ротової порожнини (ультразвук, air flow, полірування) 3 000
  • Професійна хірургічна гігієна ротової порожнини 2 000
  • Професійна ортодонтична гігієна ротової порожнини 2 200
Київ пр-т Бажана, 10 А
м.Осокорки 8 2 м.Позняки 13 4
Спеціалізована клініка "Familia" почала функціонувати в 2006 році і пропонує своїм пацієнтам комплексну стоматологічну допомогу.
  • Професійна чистка у дітей от 820
Київ вул. Предславинська, 34
м.Дворец Украина 4 6 м.Лыбедская 14 5 м.Печерская 21 10
Спеціалізований центр стоматології «Прайм» — сучасні стандарти стоматологічного лікування. У стоматології надаються такі послуги — лікування карієсу, імплантація, реставрація, професійна чистка зубів, видалення і протезування зубів, виправлення прикусу, а також дитяча стоматологія.
  • Професійна чистка зубів от 800
Київ вул. Закревського, 12
м.Черниговская 60 7 м.Лесная 60 14
Спеціалізований медичний центр "Дент Юніверсал" надає стоматологічну допомогу пацієнтам протягом вже більше десятка років.
Київ вул. Чигоріна 16
м.Печерская 15 3
Медичний центр "Цертус" спеціалізується на проведенні пластичних операцій і косметологічних процедур. Лікарі клініки використовують у своїй діяльності інноваційні досягнення медицини. Для проведення маніпуляцій використовуються лазерні системи і ендоскопічна техніка.