Сторінка 8. Біопсія шийки матки в Києві (відкриті по сб. клініки)

Знайдено 144 клініки

Артур
Был на приеме у Янченко Виталия. У меня выявили хронический вирусный гепатит. Лечение было непростым, заняло много времени и средств. Но ради хорошего результата я готов был терпеть многое. Такому специалисту, как Янченко можно доверить любое, даже самое сложное заболеванием печени.
Хотела сделать медикоментозный аборт. Искала цены по Киеву, цены ошеломительные, плюсуют все отдельно: консультация, УЗИ и анализы). Случайно нашла очень маленькую цену 1600 грн., в которую входило все + БЕСПЛАТНО контроль в течении месяца. Меня это насторожило, но я решила рискнуть, потому что не была готова к таким большим ценам и позвонила. Но на мое удивление я получила исчерпывающую консультацию и массу удовольствия от общения в этой клинике. Теперь я стала ихней постоянной пациенткой у гинеколога. Сейчас рекомендую клинику "Врачебные традиции" всем своим подругам. Спасибо большое.
Очень хороший врач, сразу видно, что профессионал.
Київ вул. Старонаводницька, 13 (офіс 48)
м.Печерская 16 5 м.Дворец Украина 31 16 м.Днепр 39 7
Медичний заклад «Міжнародний медичний центр» - спеціалізований центр. Рік відкриття - 1999. Спочатку називався «Лабораторія доктора Редгера» як спадкоємець медичних традицій берлінських закладів - Медичного діагностичного інституту та Інституту медичної молекулярної діагностики. У медичному центрі працюють фахівці з функціональної та ультразвукової діагностики, кардіологи, спеціалісти з патологій судин та захворювань статевої системи чоловіків і жінок.
Київ бул. І. Лепсе, 8, корпус 4, 2-й поверх. (вхід з вул. Н. Василенко)
м.Шулявская 44 14 м.Берестейская 26 10
Багатопрофільна клініка «Лікарські традиції» на бульварі І.Лепсе - це сучасне мед установи, що надають якісну медичну та діагностичну допомогу. У клініці працюють висококваліфіковані лікарі, які пройшли навчання у провідних європейських клініках, з великим практичним досвідом.
Київ вул. Мельникова, 18 А , Лук'янівка
м.Университет 11 8 м.Золотые ворота 21 11
Багатопрофільний медичний центр "Сімейна Поліклініка" виконує амбулаторно-поліклінічний прийом, діагностику захворювань. Основні напрямки роботи центру: гінекологія, кардіологія, маммология, онкологія, алергологія, дерматологія, ендокринологія, терапія. У штаті медцентру досвідчені висококваліфіковані лікарі.
Київ вул.,О. Мішуги, 3В , Позняки
м.Позняки 4 2 м.Харьковская 14 5 м.Осокорки 20 3
Багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей надає послуги кваліфікованих фахівців вузьких спеціальностей, лабораторну діагностику, інструментальні методи обстеження і лікування.
  • Біопсія шийки матки 1 300
Київ вул. Метрологічна, 44
м.Теремки 38 7 м.Ипподром 45 13
Медичний центр "Сучасна медицина" — приватний медичний центр, який надає послуги для дорослих пацієнтів і підлітків. У клініці приймають гепатологи, гастроентерологи, сімейні лікарі, урологи та хірурги, ендокринологи і кардіологи, онкологи та наркологи, дерматокосметологи й інші фахівці.
Київ вул. Богданівська, 7 В
м.Вокзальная 14 13
Клініка Oksal.Med — це спеціалізований центр, що надає комплексні послуги з онкохірургії, естетичної хірургії і мамології. У центрі використовується сучасне технічне оснащення, що дозволяє провести комплексну діагностику та отримати достовірні результати.
Київ вул. Новокостянтинівська, 15/15
м.Почайна 23 9 м.Тараса Шевченко 23 9 м.Дорогожичи 41 7
Клініка гінекології та репродуктивної медицини «Здоров'я родини» почала свою роботу в 2008 році. Всі процедури в медичному закладі проводяться відповідно до стандартів всесвітньої організації охорони здоров'я. У 2014 році центру була присвоєна I акредитаційна категор
Київ пр-т Бажана, 16 (офіс 1)
м.Осокорки 14 1 м.Позняки 8 4
Медичний центр «Вемар» - це спеціалізована клініка, яка займається проблемами в гінекологічній і урологічній сфері медицини. Заклад заснований влітку 1998 року серед перших в приватній медицині. У медичному центрі працюють лікарі таких напрямків: акушери-гінекологи, урологи, андрологи та сексологи.
  • Біопсія шийки матки конхотомом або радіохвильовою петлею з патгістологічним дослідженням без вартості анестезії. 4 000
Медичний центр з широким спектром напрямків, що спеціалізується на лікуванні шкірних захворювань, подологічних послугах, ультразвуковій та плантографічній діагностиці, а також гінекологія, ортопедія та всі види косметологічних послуг. Лікарі з науковими званнями та великим досвідом, професійне обладнання, сертифіковані препарати, індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
  • Біопсія шийки матки (цитологічне дослідження оплачується додатково) 1 500
  • Біопсія шийки матки / піхви 1 400
Київ вул. Волоська, 50/38 (вхід з боку вул. Введенській)
м.Контрактовая площадь 7 3 м.Тараса Шевченко 10 5
Багатопрофільна клініка "Моя сім'я" спеціалізується на проблемах гінекології та урології, виконує діагностику та лікування різних захворювань за 17 основними напрямками. У штаті клініки є гінеколог, уролог, ендокринолог, психіатр-психотерапевт, невропатолог, кардіолог, гастроентеролог, дерматолог, педіатр, ортопед-травматолог, дитячий психоневролог, масажист. Це досвідчені фахівці, деякі мають науковий ступінь.