Сторінка 3. Клініки у Дніпрі (Шевченківський район)

Знайдено 34 клініки

Сб Нед
Віра
Дуже хороший та досвідчений лікар. Уже неодноразово консультувалася у Анни Олександрівни з приводу різних захворювань. Завжди впевнена у висококваліфікованому огляді та лікуванні. Уважний до здоров'я пацієнтів лікар! Хочу побажати Вам витримки та наснаги у Вашій нелегкій праці! Рекомендую!
Карина
Мне очень повезло, что клиника «Анабель» находится в Институте красоты Акварель, как раз недалеко от моего дома. Обратилась по вопросу очищение организма, так как страдаю избыточным весом. Результат не заставил себя долго ждать. Советую.
Максим
Хочу выразить большое спасибо «Анабель». Мне назначили целый курс лечение псориаза. Начиная от мазей и заканчивая медикаментозной терапией. Лечение помогает. Компетентность специалистов на высоком уровне.
Анжела
Храп моего мужа стал невыносим. Даже днем, когда он дремал, доставал меня своей проблемой. Благодаря лазерному лечению, с храпом было покончено. В этом нам помогла клиника «Анабель». Услугами мы остались довольна. Всем советую.
Дніпро вул. Староказацька (кол. Комсомольська), 25
м.Вокзальная 33 8
Спеціалізована клініка лазерної медицини та косметології «Анабель» знаходиться в Інституті краси «Акварель».
Дніпро вул. Європейська, 30
м.Вокзальная 35 9
Лікувально-діагностичний центр "Ваше здоров'я" працює за принципом «домашнього (сімейного) лікаря», але з використанням досягнень медичної науки. ЛДЦ "Ваше здоров'я" обладнаний новітньою апаратурою (цифровий рентген-апарат, магнітно-резонансний томограф), використання якої дозволяє отримувати точні результати обстеження.
Дніпро вул. Старокозацький, 47
м.Вокзальная 27 6
Точне виявлення причин захворювань за допомогою комплексного обстеження пропонує пацієнтам медичний діагностичний кабінет "Скринінг".
в клініці 8 лікарів
  • Повторнна консультація 550
  • Інфанрикс (дифтерія, коклюш, правець) Декларант 1 300
Дніпро вул. Героїв Сталінграда, 47
м.Вокзальная 90 18 м.Метростроителей 97 17
Медичний центр "АВ Пульс" працює з 1997 року. Установа пропонує позбавлення від багатьох недуг за допомогою сучасних і нетрадиційних методів впливу на організм. Центр спеціалізується на таких напрямках: психологія, неврологія, психотерапія, сексопатологія, венерологія, дерматологія, косметологія, мануальна терапія, фізіотерапія, гірудотерапія, озонотерапія, масаж
Дніпро вул. Гладкова, 29а
м.Вокзальная 117 21
Багатопрофільний медичний центр "Медінвест" пропонує пацієнтам всебічну діагностику організму, консультативний прийом фахівців різних напрямків, лікування та профілактичні огляди.
Стомасервис
в клініці 3 лікарі
Дніпро пр-т Богдана Хмельницького, 39
м.Вокзальная 88 20
Сучасна стоматологічна клініка "Стомасервіс" займається всіма видами лікування зубів, відновлює зубний ряд, усуває недоліки та дефекти ротової порожнини. У клініці працюють кваліфіковані стоматологи, хірург-імплантолог першої кваліфікаційної категорії.
Дніпро вул. Воскресенська, 2д
м.Вокзальная 30 9
Ексклюзивний представник лондонського ДНК Центру Medical Genomics Ltd, що відкрився в 2000 році, - це ТОВ "Медікал Геномікс Україна". Використання автоматичних генних аналізаторів АВІ, подвійне паралельне дослідження біоматеріалу незалежними лаборантами, обробка результатів професіоналами в області генетики дозволяють виключити «людський фактор» і гарантувати 100% точність аналізів.
4,4
Дніпро Запорізьке ш., 38
м.Вокзальная 112 20
Дніпропетровський "Медінсервіс" є багатопрофільним закладом і працює з 2012 року. У штаті співробітників клініки - досвідчені лікарі, які мають наукові ступені та державні нагороди. Використання сучасного обладнання, безболісність медичних маніпуляцій, зручний графік роботи, високу якість сервісу.
4,0
Дніпро вул. Миронова, 5 А