Клініки подології у Дніпрі

Можливо, вас цікавлять лікарі подологи
Консультація подолога 900 грн
Фильтр: (Знайдено 3 клініки)
Знайдено 3 клініки

Сб Нед
Сортировка
Тертишник Микола Іванович
Просто неймовірно!
Шепеля Марина Юр’ївна
Мені все сподобалося, дуже приємний персонал та лікар
Довгаль Олександ Степанович
Неля
Добрый день, я много лет являюсь клиентом института Красоты «Акварель», хочу выразить свою благодарность высококлассному специалисту массажа Ларисе Баштанник. Спасибо за профессионализм!!!!
9,5
в клініці 1 подолог
Дніпро вул. Старокозацька (Комсомольська), 25
м.Вокзальная 34 25
Інститут краси "Акварель" надає лікувально-оздоровчі послуги, що дозволяють зберегти красу і здоров'я обличчя та тіла. Преміум SPA у Дніпропетровську. У центрі приймають кваліфіковані фахівці: акушер-гінеколог, дерматолог-трихолог, онколог, косметолог, косметолог-естетист, психолог, масажист. Приймає лікар: Буваева Ольга Сергеевна
  • Консультація подолога 900
  • дивитися весь прайс
5,2
Дніпро пр-т Пушкіна, 11 (офіс 79)
р.Центральный
Клініка здорової шкіри Ellases clinic (Елласес клінік) надає пацієнтам повний спектр послуг (діагностика, терапія, профілактика, реабілітація) щодо відновлення здоров'я шкірних покривів. У роботі фахівці застосовують тільки сучасні техніки та методики.
Дніпро м. Нікополь, вул. Дружби, 2
МЦ «Ніко-Тонус» займається повним обстеженням, лікуванням і профілактикою різних захворювань в області флебологии, хірургії, кардіології, травматології, подології. Прийом здійснюють кваліфіковані фахівці, слідуючи європейським стандартам якості. Лікування підбирається з урахуванням загального стану пацієнта, після проведення комплексного обстеження. Зазначена тактика спрямована на досягнення максимально позитивного результату.