Сторінка 4. Клініки у Дніпрі (Шевченківський район)

Знайдена 41 клініка

Сб Нед
Удаляла родинку на лице, все идеально, благодарю!
Благодарна Василию Николаевичу за проведённую работу по увеличению груди! Высококвалифицированный врач, сделали операцию за 1.5 часа, под местным наркозом и поехала домой!!! Все идеально и подборка имплантов и шов очень рада что выбрала именно вашу клинику!!! Я благодарна вам
ирина
делала подтяжку лица в 2008 году , результат просто отличный ,продержалась 9 лет эта подтяжка.Руки золотые у доктора Матео.
Алёна
Клиника пластической хирургии доктора Матея В.М. избавила меня от комплекса большой груды. После ряда консультаций, было проведено хирургическое вмешательство. Восстановление заняло энное количество времени. Хочу выразить благодарность доктору.
Дніпро вул. Артема, 89
м.Вокзальная 58 13
Клініка пластичної хірургії доктора Матея В. М. створена у 2000 році, виконує пластичні операції будь-якої складності.
Дніпро вул. Староказацька (кол. Комсомольська), 25
м.Вокзальная 33 8
Спеціалізована клініка лазерної медицини та косметології «Анабель» знаходиться в Інституті краси «Акварель».
Стомасервис
в клініці 3 лікарі
Дніпро пр-т Богдана Хмельницкого, 116
м.Вокзальная 114 21
Стоматологічна клініка «Стомасервіс» №2 більше 8 років пропонує лікування та профілактику захворювань, таких як карієс, пульпіт, гінгівіт, пародонтит та ін.
Дніпро вул. Старокозацький, 47
м.Вокзальная 27 6
Точне виявлення причин захворювань за допомогою комплексного обстеження пропонує пацієнтам медичний діагностичний кабінет "Скринінг".
Дніпро вул. Миронова, 5 А
Дніпро вул. Святослава Хороброго, 38
р.Шевченковский
Лікувально-діагностичний центр CentroLab надає послуги з лабораторної та функціональної діагностики: ЕКГ (електрокардіографія) з розшифровкою лікаря.
Дніпро вул. Панікахи, 75
3,7
Дніпро вул. Панікахи, 28 (ж/м Тополь-2)
р.Шевченковский
IQ LAB, лабораторія в ж / м Тополя-2 проводить загальноклінічні, мікроскопічні дослідження, аналізи на показники ліпідного обміну, мікроелементи і електроліти, пр. Є можливість комплексного обстеження. Лабораторія використовує аналізатори останнього покоління для якісного і швидкого результату.
3,7
в клініці 1 лікар
Дніпро вул. Троїцька 21 Г
р.Шевченковский
Наш медичний центр спеціалізується на реабілітації дітей від народження до 18 років, надаючи комплексну допомогу у відновленні здоров'я через фізіотерапію, масаж та ортопедичні послуги. Ми створюємо індивідуальні програми лікування, орієнтуючись на потреби кожної дитини. Наша команда складається з висококваліфікованих лікарів і спеціалістів, які застосовують сучасні методи для досягнення оптимальних результатів. Ми активно залучаємо батьків до процесу реабілітації, забезпечуючи атмосферу підтримки та довіри. Наша основна мета — повернути дітям здоров'я та активний спосіб життя.
  • Консультація лікаря фізичної та реабілітаційної медицини 800
3,0
Дніпро пр-т Б. Хмельницького, 19 (територія міської лікарні № 16)
м.Вокзальная 18
IQ LAB, лабораторія на пр-т Богдана Хмельницького надає величезний вибір аналізів за доступною ціною і результати в найкоротші терміни. У вас є можливість отримати дослідження загальноклінічного характеру, репродуктивного, тиреоидного тощо, а також комплексні.