Сторінка 2. Клініки у Дніпрі (Шевченківський район)

Фильтр: (Знайдено 35 клінік)

Сб Нед
Сортировка
Борис
Играю за студенческую команду по футболу. Получив травму на ноге, я сразу же решил обратиться к профессионалам, так как от этого зависит моя карьера. В «центре эндоскопической нейрохирургии», мне помогли стать на ноги. Провели диагностику и назначили лечение. Спасибо.
Валерий
Увлекаюсь карате - До, поэтому очень часто бывают травмы. Недавно после неудачной тренировке получил серьёзную трещину пальца. Обратился за помощью в «Центр эндоскопической нейрохирургии». Все сделали быстро и без очередей. Персонал вежливый и профессиональный. Рекомендую.
Руслан
Играя с друзьями, решим похвастаться перед девушками. При выполнение солнышка на турнике, вылетел и повредил позвоночник. Опытный врач-нейрохирург, сделал все возможное, что бы я смог ходить. Центр эндоскопической нейрохирургии творит чудеса.
Мария
Я, Руденко Мария, пришла в "Клинику доктора Куликовича"с жуткими болями в поясничном отделе , отдающий по всей поверхности задней правой ноги. Не могла сидеть, ни стоять, ни лежать. До этого несколько лет лечилась методами традиционной медициной. Ничего не помогало. В "Клинику доктора Куликовича" ходила около 2-х месяцев. По началу было тяжело, эффект начал появляться спустя пару недель лечения. Боль начала понемногу стихать, и к концу лечения практически и вовсе исчезла. Большое вам всем спасибо!
6,1
Дніпро вул. Старокозацька, 47 (кол. Комсомольська)
м.Вокзальная 28 6 м.Метростроителей 41 11
Майже 20 років обслуговує пацієнтів «Клініка доктора Куликовича». Цей заклад спеціалізується на вирішенні складних патологій унікальними безмедикаментозними методами. Високопрофес
  • Консультація невропатолога 250
  • Консультация травматолога 200
  • Лікувальний сеанс невропатолога 700
  • Лікувальний сеанс пільговий 350
6,1
в клініці 1 лікар
Дніпро вул. Космічна, 21 (лікарня №19, міський онкологічний центр, 2 поверх, кабінет Томографії)
м.Вокзальная 119 18
Центр ендоскопічної нейрохірургії в Дніпропетровську займається діагностуванням та лікуванням захворювань і травм хребта з використанням найсучасніших мініінвазивних (малотравматичних) технологій. Лікарську діяльність в медичном
  • Консультація лікаря-невропатолога, лікаря вищої категорії 500
6,0
в клініці 8 лікарів
Дніпро пр-т Дмитра Яворницького, 123 А
м.Вокзальная 1 1 м.Метростроителей 20 6
Медичний центр широкого профілю "Ваш доктор" надає лікувально-діагностичні послуги по напрямках: гінекологія, урологія, хірургія, офтальмологія, гастроентерологія, отоларингологія, дерматологія.
6,0
Дніпро вул. Троїцька 21 Г
р.Шевченковский
Наш медичний центр спеціалізується на реабілітації дітей від народження до 18 років, надаючи комплексну допомогу у відновленні здоров'я через фізіотерапію, масаж та ортопедичні послуги. Ми створюємо індивідуальні програми лікування, орієнтуючись на потреби кожної дитини. Наша команда складається з висококваліфікованих лікарів і спеціалістів, які застосовують сучасні методи для досягнення оптимальних результатів. Ми активно залучаємо батьків до процесу реабілітації, забезпечуючи атмосферу підтримки та довіри. Наша основна мета — повернути дітям здоров'я та активний спосіб життя.
  • Консультація лікаря фізичної та реабілітаційної медицини 800
5,3
в клініці 16 лікарів
Дніпро вул. 25-ої Січеславської Бригади (Рибінська), 119-120
м.Вокзальная 92 17
Спеціалізований медичний центр "Генезис Дніпро" - це клініка репродуктивної медицини, заснована в 1996 році. В установі працюють лікарі першої та вищої категорії, а також кандидати медичних наук.
5,2
в клініці 4 лікарі
Дніпро вул. Січових Стрільців, 19
м.Вокзальная 42 12
Розташований у Шевченківському районі Дніпропетровська «Медичний центр доктора Пономаренко» спеціалізується на ультразвукової діагностики всіх органів, систем організму і гінекологічних проблемах.
  • Огляд гінеколога із забором онкоцитології, аналізу на мікрофлору,постановкою діагнозу 800
  • Первинний комплексний прийом акушера-гінеколога (цифрова відеокольпоскопія, аналіз виділень, онкоцитологія, огляд на кріслі, постановка діагнозу, рекомендації) 1 150
  • Консультація по ендокринній гінекології, лейоміомі, эндометріозу, беспіддю, не виношуванню, контрацепції, вагітності, 650
  • Консультування пари (беспліддя) 700
  • Консультація при фолікулометрії 300
  • дивитися весь прайс
Дніпро вул. Бородінська, 31 (колиш. вул. Артема)
м.Вокзальная 47 11
Спеціалізована клініка "Глорія" — це анонімний наркологічний медичний центр, профилирующийся на позбавлення від всякого роду залежностей. Ця приватна клініка почала функціонувати 1988 році. Крім лікарської практики, фахівці центру займаються науковою роботою.
Дніпро пров. Південний, 4 A
р.Шевченковский
Клініка «Медична допомога дітям і дорослим» надає пацієнтам широкий перелік лікувально-діагностичних послуг. Основні напрямки роботи установи: ультразвукова та функціональна діагностика, лабораторні аналізи, терапія, алергологія, імунологія, дерматологія, кардіологія, ендокринологія, неврологія та інші. У клініці також здійснюють прийом реабілітолог, дитячий онколог і логопед.
Дніпро вул. Комсомольська, 7
м.Вокзальная 38 10
Медичний центр доктора Ніколаєва спеціалізується в області діагностики і лікування жінок, в тому числі у період вагітності.
Дніпро вул. Артема, 89
м.Вокзальная 58 13
Клініка пластичної хірургії доктора Матея В. М. створена у 2000 році, виконує пластичні операції будь-якої складності.