Лікарі фізіотерапевти в Києві (Шевченківський район)
Знайдено 3 лікаря
Олександра
Шановний пане Ігор Леонідович! Я Ваша колишня пацієнтка (років 15-18 тому), і дякуючи Вашій професійності і чуйності з того часу не мала жодних проблем з плечовим суглобом. Але з плином років я відчула проблеми з тазо-стегновим суглобом. Оскільки з того часу я довіряю тільки Вам, скажіть будь ласка, як мені потрапити саме до Вас на прийом.
Роман
Я почти двадцать лет провел на заработках за границей. Работая на стройки повредил себе спину, каких заболеваний только нету. Пичкать себя лекарствами конечно не хотелось, знакомый посоветовал обратиться к физиотерапевту Илье Анатолиевичу. Используя современные методы физиотерапевтического лечения, врач избавил меня от постоянной боли в позвоночнике. Благодарю.
18 грудня '19 г.
Евгений
Отличный специалист, подобрал мне курс лечения. Все прошло хорошо, сейчас чувствую себя гораздо лучше.
Владимир
Решил отказаться от операции и обратился к Довгому. Несколько процедур и проблема больше не беспокоит. Настоящий целитель!
Невропатолог, Рефлексотерапевт, Мануальний терапевт, Фізіотерапевт, озонотерапевт
Кандидат медичних наук, доцент, лікар вищої категорії, займається лікуванням і діагностикою невропатолога. Приймає і консультує пацієнтів. Сертифікований як рефлексотерапевт. В роботі також застосовує навички мануального терапевта. Крім того використовує терапію озоном і фізіотерапію. Виконує масаж внутрішніх органів для лікування дисфункцій життєво важливих систем. За свідченнями і згоди хворого лікує п'явками.
Фізіотерапевт, естетист по тілу
Лікар спеціалізується на лікуванні патологій нервової системи, хвороб шкірних покривів, порушень з боку шлунково-кишкового тракту, патологій сечостатевої системи. Терапія має на увазі використання різних фізіотерапевтичних методик, з включенням масажу, ЛФК, кислородотерапии, магнітного поля, УФО.
Дерматовенеролог, косметолог
Лікар-косметолог і дерматовенеролог спеціалізується на профілактиці та лікуванні хвороб шкіри. Застосовує класичні і апаратні методики, а також фізіотерапевтичні процедури, включаючи гальванізацію з метою очищення організму від токсинів. Виконує ряд омолоджуючих процедур, використовує мезотерапию. Практикує застосування лазерних та ультразвукових технологій. Крім того, надає послуги контурної пластики.