Сторінка 7 Виклик педіатра додому в Києві
Педіатр, неонатолог
Пояркова Оксана Анатолиевна
Цимбал Альона Александровна
Якуш Маргарита Николаевна
Практикуючий лікар. Є досвідченим спеціалістом з діагностики, лікування та профілактики дитячих хвороб. В своїй роботі керується принципами раціональної фармакотерапії.
Консультація від 600
Момотенко Татьяна Сергеевна
Педіатр, Загальна практика-сімейна медицина
Казак Антонина Михайловна
Фахівець загальної практики, що орієнтується на всебічному підході до пацієнтів різного віку. Проводить профілактичні огляди як дітей (від 0 до 18 років), так і дорослих. Її практика включає підбір схем діагностики та лікування відповідно до медичних протоколів.
Лікар активно консультує пацієнтів з питань правильного харчування та способу життя, надає консультації щодо догляду за здоровою і хворою дитиною, грудним вигодовуванням, введенням прикорму та сну дитини. Вона здійснює інтерпретацію аналізів.
Лікар також видає довідки та направлення.
Консультація 590/550/350 грн.
Педіатр дитячий
Полозюк Елена Николаевна
Люблю свою роботу за спілкування з маленькими клієнтами ,завжди намагаюся знаходити контакт з дітьми та підтримувати батьків. Роблю відвідування лікарів для дітей максимально комфортним . Вважаю у роботі педіатра важливим є не лише підтримання здоров'я дитини, а й спокою батьків
Педіатр, дитячий дерматовенеролог
Волошина Анастасия Анатольевна
Досвідчений, уважний лікар володіє навичками і знаннями як в області педіатрії так і в області дитячої дерматологї. Постійне навчання, відвідування конференцій та майстер-класів, підвищення кваліфікації дає можливість їй бути професіоналом у своїй сфер.
Довгань Сергей Михайлович
Вітаю! Я – лікар-педіатр з 8-річним досвідом роботи, співзасновник сімейної клініки «DIMEDA».
Моя головна мета – забезпечувати здоров’я та благополуччя ваших діток
м. Вишневе, вул. Освіти, 19
Педіатр, неонатолог, консультант з грудного вигодовування
Ровинская Анна Олеговна
Вітаю! Я – лікар-педіатр з 4-річним досвідом роботи. Чуйна, турботлива та доброзичлива лікарка, яка завжди готова надати кваліфіковану медичну допомогу діткам та поради батькам щодо здоров’я та розвитку їх малюків
м. Вишневе, вул. Освіти, 19
Эпельбаум Ольга Ивановна
Чому я працюю лікарем?
Я вважаю, що професія лікаря найголовніша і найпотрібніша у світі, оскільки людське здоров’я - це найбільша цінність. Маю
велике бажання допомагати людям, стараюся знаходити індивідуальний підхід до кожного пацієнта та прагну, щоб після
спілкування зі мною у людини залишилися лише приємні емоції та спокій, що все під контролем.
м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22