Сторінка 2 Виклик невролога додому в Києві

Невропатолог
Лікар проводить консультування, лікування хворих з неврологічною патологією, як ургентних так і планових. Виконує паравертебральні блокади, огляд за допомогою ехоенцефалоскопа, аналіз обстежень (РЕГ, ВІЛ-ЕГ, ЕЕГ, УЗД судин головного мозку, хребта).
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці неврологічних захворювань. Приймає пацієнтів з болем у спині та кінцівках, головним болем, мігренню. Лікує психосоматичні розлади, безсоння, тривожність, нервозність, панічні атаки та вегето-судинну дистонію.
Педіатр, невропатолог дитячий
Лікар спеціалізується на лікуванні та діагностиці соматичних, інфекційних, неврологічних хвороб. Займається профоглядами та вакцинацією. Здійснює аускультацію, перкусію, люмбальну пункцію, імунізацію.
Невропатолог
Лікар проводить діагностику та лікування захворювань центральної та периферичної нервової системи, паравертебральні блокади.
Лікар спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі хвороби та патології, як: мігрені, больові синдроми, болі вздовж хребта, наслідки ЧМТ та інсультів, хворобу Паркінсона
Чому я працюю лікарем? Напевно, це був мій підсвідомий вибір професії, адже в дитинстві я обожнювала гратись в лікаря. Коли в школі прийшов час обирати університет для вступу, то без вагань моїм вибором став медичний. Шлях до звання лікар, розпочато. На 4 курсі я закохалась в неврологію і зрозуміла, яку спеціалізацію хочу мати в майбутньому. Для мене, бути лікарем неврологом, це - про багатогранність клінічних кейсів кожного пацієнта, про діагностику, про комунікацію з хворими, про задоволення від досягнутого результату лікування.
Невролог, лікар ФРМ
Лікар-невролог, ФРМ вищої кваліфікаційної категорії зі стажем роботи понад 35 років надає професійні консультації та лікування пацієнтів із дорсалгією, невритами, невропатіями, судинними захворюваннями головного мозку, наслідками інсульту та деменцією. Поєднує багаторічний клінічний досвід із сучасними підходами до діагностики, лікування та відновлення нервової системи.
Київ м.Ірпінь, вул.Антонова 4-Б
Педіатр, дитячий невролог, епілептолог, нейрофізіолог, сомнолог
Лікар здійснює прийом дітей та підлітків з різними захворюваннями внутрішніх органів. Також лікує неврологічні хвороби у дітей. Виїжджає додому до пацієнтів. Лікує гостру респіраторну вірусну інфекцію, грип, хронічний бронхіт, тонзиліт, ларингіт, вітрянку, атопічний дерматит, гіперзбудливість та вегетосудинну дистонію.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Консультація 1500/1200 грн.