Турі Михайло Васильович

Стоматолог-хірург, імплантолог
лікар вищої категорії
Стоматолог-хірург вищої лікарської категорії, фахівець із видалення зубів різної складності. Проводить реконструкцію зубів та щелепи після травм.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Глеб
17 лютого '17р.
Михаила Васильевича знает вся моя семья. Регулярно проходим осмотры и при первых замечаниях врача, начинаем лечение. Устраивает все: отношение, качество услуг, доступная цена, профессионализм врача. все рекомендую Тури Михаила Васильевича. Это лучший стоматолог.
06 грудня '16р.
Благодаря Михаилу Сергеевичу я перестала бояться стоматологов))
22 вересня '16р.
Обращалась за помощью к врачу после аварии. Оргомное ему спасибо за помощь. Теперь я снова могу улыбаться)
Виктория
15 вересня '16р.
Улыбка — это очень важно. И Михаил Васильевич это знает! Большое спасибо за качественное и быстрое лечение!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1992 р. - Полтавський державний медичний стоматологічний інститут за спеціальністю «Стоматологія» (Диплом з відзнакою). Науковий ступінь - Доктор медичних наук;
  • 1994 г. - Спеціалізація на кафедрі хірургічної стоматології та практичної медицини в міських поліклініках м. Кам'янець-Подільський та м. Києва;
  • 2007 г. - Свідоцтво про підтвердження Вищої кваліфікаційної категорії за спеціальністю «Хірургічна стоматологія» видано атестаційною комісією при Українській військово-медичній академії.

Курси підвищення кваліфікації

• 2005 г. - VI Засідання клубу імплантологів України м. Одеса. Одеса МЗУ Одеський державний медичний університет.

Лікар стоматолог, імплантолог надає послуги

• всі види видалення зубів (просте, атипове зубів мудрості);
  • цистектомії;
  • видалення новоутворень (доброякісних);
  • хірургічні втручання за ортопедичними показаннями;
  • імплантація зубів;
  • хірургічне лікування захворювань тканин пародонту.