Степаненко Тетяна Олександрівна

Главный врач
Лікар Тетяна Олександрівна проводить огляд порожнини рота і консультацію в області стоматології. Займається профілактикою і лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту та інших стоматологічних захворювань, здійснює чистку, відбілювання і художню реставрацію зубів.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

22 липня '18р.
Татьяна Александровна моя зубная фея. Кажется если бы не она, ходила давно без зубов. Проходила у нее комплексную терапию. Все понравилось. Периодически прихожу на профилактические приемы.
Мария
18 липня '18р.
Татьяна Александровна очень квалифицированный специалист. Хожу к ней лечить зубы. Очень нравится ее подход. Хожу не первый раз, никогда не опаздывает и не отвлекается на другие дела.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• У 2004 році закінчила Національний медичний університет імені О. О. Богомольця, м. Київ.
  • Проходила інтернатуру в Національній медичній академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика у Києві за спеціальністю «Лікар-стоматолог-терапевт».
  • Учасник освітньої програми для лікарів-стоматологів за кордоном (Польща, Німеччина, Чехія, Португалія, Франція).
  • Регулярно відвідує курси, лекції, симпозіуми, майстер-класи, вебінари топових українських та іноземних лекторів-стоматологів.

Лікар стоматолог-терапевт надає послуги

• Консультативний прийом
  • Огляд
  • Первинна діагностика
  • Підбір схеми лікування
  • Проводить лікування карієсу та його ускладнень.
  • Має методику лікування пародонтиту Vector-терапія.