Штода Інна Олександрівна

Подолог
Штода Інна Олександрівна – фахівець подолог з досвідом понад 14 років. Пропонує професійні послуги з діагностики та лікування захворювань нігтів і шкіри стоп. Лікування грибка нігтів лазером, врослого нігтя, мозолів, тріщин і бородавок, а також корекція деформацій нігтьової пластини — усе це виконується із застосуванням сучасних методик. Спеціаліст проводить апаратну обробку стоп, видалення бородавок, встановлення корекційних систем і протезування нігтів

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

21.04.2017
17 березеня '20р.
Дуже хороша та добродушна людина. Ви б бачили, як вона спілкується з дітьми! Це просто щось. Лікар дуже добре мене проконсультувала, та відповіла на усі запитання. Дитина також задоволена візитом до цього спеціаліста. Рекомендую!
Ксения
10 березеня '20р.
Лікар провів детальну консультацію. Ввічливо та з повним розумінням справи пояснила всі нюанси. Записалася на наступний день для проведення всіх необхідних маніпуляцій. Дуже хороший спеціаліст! Безперечно можу рекомендувати.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1995-1998 рік Дніпропетровський медичний інститут

Курси підвищення кваліфікації

• Космотрейд, Апаратний педикюр SUDA (2011)
  • Авторський семінар Олексія Цікіна, Захворювання шкіри стоп і нігтів у практиці спеціаліста педикюру
  • Підвищення кваліфікації DUSO. Грибкові захворювання нігтьової платини. Протезування (2018)
  • Підвищення кваліфікації DUSO. Лікування врослих нігтів за допомогою клейових систем (2018)
  • Лікування врослих нігтів за допомогою скоб 3TO. Титанова нитка. DUSO (2018)
  • Підвищення кваліфікації. Основа медичних знань. Космотрейд (2019)
  • Сучасні методи обробки стопи за допомогою космецевтики BAEHR (2019)
  • Лікування запальних процесів. DUSO (2020)

Участь в асоціаціях

• Член Асоціації подолгів

Лікар-подолог надає послуги

• Медичний апаратний педикюр
  • Процедура із зачистки бородавки
  • Зачистка тріщин
  • Обробка ран і виразок на стопі
  • Обробка травмованого нігтя

• Птичий коготь
  • Врослий ніготь
  • Мозоль
  • Гіперкератоз
  • Грибок нігтів (Оніхомікоз)