Ратушняк Наталія Ярославівна
Гінеколог
лікар першої категорії
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань жіночої статевої системи. Веде консультативний прийом і огляди. Займається відновленням менструального циклу, підготовкою до вагітності. Лікує запальні та інфекційні захворювання, зокрема, вагініт, вагіноз, міому, запалення придатків і яєчників, кісти.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Александр
18 грудня '19р.
Когда я узнал, что стану папой, меня переполняло счастье и любовь к еще не родившемуся малышу. Так как это был наш первый ребенок, было боязно, не знал, что и как. И вот судьба нас свела с врачем - генекологом Ратушняк Натальей Ярославовной. Очень хороший медик и человек, поможет советом, расскажет все в мелочах, поддержит психологически. Очень ей благодарны.
- 2007 - 2013: Буковинський державний медичний університет, спеціальність «Лікувальна справа»
- 2013 - 2016: НМАПО ім. П.Л. Шупика, інтернатура «Акушерство та гінекологія»
- 2020 - 2021: Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, магістратура «Публічне управління та адміністрування»
Курси підвищення кваліфікації
- 2022: ТУ «УЗД в акушерстві та гінекології»
- 2022: Міжнародна фахова школа «Виклики в гістероскопії та шляхи вирішення можливих ускладнень»
- 2021: Україно-Турецький науково-практичний семінар Репродуктивне здоров’я, Анталія, Туреччина.
- 2021: «Міжнародний конгрес «Інноваційні технології в гінекології, мамології та естетичній медицині»
- 2020: «Міома матки – епоха органозберігаючої лікувальної концепції»
- 2020: ТУ «Актуальні питання ендоскопії в гінекології»
- 2020: майстер-клас «Клінічні аспекти застосування сучасних внутрішньових систем»
- 2020: «Репродуктивне здоров’я молоді та підлітків»
- 2019: «Інноваційні технології в акушерстві та гінекології: від науки до практики»
- 2019: «Майстер клас з ендоскопічної гінекології 2019» з міжнародною участю.
- 2019: «Офісна гістероскопія з професорами Стефано Бетоккі та Лаурою Каппушевою»
- 2019: «Актуальні GuideLines гінекології, репродуктології, акушерства»
- 2019: «Жінка та гормональні ритми її здоров’я»
- 2018: «International forum on contemporary issues in obstetrics and gynecology»
- 2018: Німецько-Український конгрес «Інноваційні технології у гінекології, мамології та естетичній медицині»
- 2017: Репродуктивне здоров’я жінки 40+
Наукові роботи
- Патогенетичні підходи до профілактики перитонеальних тазових спайок.
- Аналіз патогістологічної будови ендометрія та міометрія у жінок хворих на міому матки.
- Рецидивуючий вульвовагінальний кандидоз: актуальні питання. Особливості сучасного стану вульвовагінального кандидозу в Україні.
- Сучасні особливості діагностики вагінального кандидозу.
- Сучасні підходи в лікуванні невиношування вагітності.
- Епідеміологічні особливості вульвовагінального кандидозу в Україні на сучасному етапі.
Схожі спеціалісти:
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець