Помиткін Андрій Анатолійович
УЗД-фахівець
кандидат медицинских наук
Лікар ультразвукової діагностики, кандидат медичних наук, спеціалізується на обстеженні внутрішніх органів і систем організму. Працює на сучасному обладнанні, досконало володіє методами УЗД, здійснює допплерографічні дослідження. У компетенції Андрія Анатолійовича детальна діагностика на підставі скарг пацієнта, складання лікарського висновку, направлення до профільного фахівця у міру потреби. Виконує діагностику, визначає основні параметри, виявляє патології, новоутворення, запальні процеси, наслідки травм або ефективність лікування.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
28 червеня '19р.
Андрея Анатольевича знаю больше 10 лет. И за всё это время лучшего специалиста не встречала. Всем рекомендую как отличного специалиста и профессионала.. Такого доктора не променяю не и на кого..
Виктория
11 травня '18р.
Обожаю таких врачей! Не пугает, не стращает там, где действительно можно напрячься. Толково все объясняет, отвечает на все вопросы и не молчит во время процедуры. С хорошим чувством юмора, очень позитивный. УЗИ было проведено профессионально и дотошно, посмотрели и разобрали все проблемные моменты. Рекомендую!
20 вересня '17р.
На протяжении всей беременности обращалась не к одному УЗИ специалисту, но Помыткин А.А. самый лучший! Всё доходчиво, тщательно и с юмором! Однозначно рекомендую!
Марьяна
06 січня '17р.
Я так благодарна доктору за проведенную диагностику. Это отличный спец, знает очень много. Диагностику проводит тщательно, без спешки. Сразу виден профессионализм.
29 вересня '23р.
Професіонал з великої літери!
Добра та чуйна людина!
Скринник Лилит Ашотовна
03 лютого '22р.
Самый лучший специалист УЗИ очень хороший достойный врач Андрей Анатольевич очень рекомендую
06 лютого '19р.
К Андрею Анатольевичу обращаюсь не в первый раз. Профессионал, квалифицированный, внимательный специалист, приятный человек. Очень рекомендую!
- УЗД для вагітних
- УЗД наднирників
- УЗД суглобів
- УЗД очей
- УЗД статевого члена
- 1994 р. — Національний медичний університет ім. О. О. Богомольця, м. Київ.
Курси підвищення кваліфікації
- Курси стажування з циклу «Ультразвукова діагностика», «Ультразвукова діагностика в педіатрії».
Участь в асоціаціях
- Член Української асоціації лікарів УЗД.
Спеціаліст ультразвукової діагностики надає послуги
- УЗД черевної порожнини;
- УЗД органів малого таза;
- УЗД нирок і надниркових залоз;
- УЗД печінки;
- УЗД молочних залоз;
- УЗД лімфатичних вузлів;
- УЗД щитовидної залози;
- УЗД сечовивідної системи.
Спеціаліст ультразвукової діагностики займається діагностикою захворювань
- кісти;
- доброякісних утворень;
- злоякісних пухлин;
- порушень роботи внутрішніх органів;
- збільшення лімфатичних вузлів;
- патологій внутрішніх органів.
Схожі спеціалісти:
Судинний хірург, УЗД-спеціаліст